0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Legmeervogels D10M wint van GeuzenMiddenmeer D7M


Geplaatst op: 2 april 2012

Op zaterdag 31 maart 2012 kwamen de meiden van de Legmeervogels (D10M) weer vol enthousiasme bij elkaar. Zij moesten een uitwedstrijd tegen GeuzenMiddenmeer D7M spelen. Er werd goed over gespeeld, pittig aangevallen en sterk verdedigd. GeuzenMiddenmeer wist net als in de wedstrijd van twee weken geleden al vrij snel het eerste doelpunt te scoren. Gelukkig stonden de Legmeervogels niet lang met 0-1 achter. Safi scoorde het gelijkmakende doelpunt en Nienke zorgde kort daarna voor een tweede doelpunt. Na de rust wisten de meiden van D10M -door een ijzersterk uithoudingsvermogen- de leiding in de wedstrijd te houden. Sierra keepte een goede wedstrijd en Amber stond sterk te verdedigen. Luwam wist steeds goed de aanval in te zetten en er werd door de Legmeervogels nog drie keer gescoord. Het laatste doelpunt werd door Ashley gemaakt. D10M mocht wederom een overwinning achter haar naam schrijven: 1-5. Hiermee blijven de meiden van D10M ongeslagen!

D10M zoekt versterking! Het meidenteam bestaat momenteel uit zes meiden en mist dus nog minimaal één speler. Welke stoere meid lijkt het leuk om te gaan voetballen en komt het team versterken? Er is nog een paar wedstrijden te gaan, dus dit is een mooie kans om kennis te maken met dit enthousiaste meidenteam. Kom lekker meetrainen en voetballen. De meiden trainen op maandag van 19.15 uur - 20.30 uur en op woensdag van 18.00 uur - 19.15 uur. De leeftijd van de meiden is vanaf 12 jaar. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met janine.borkent@gmail.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legmeervogels D10M wint van GeuzenMiddenmeer D7M

Op zaterdag 31 maart 2012 kwamen de meiden van de Legmeervogels (D10M) weer vol enthousiasme bij elkaar. Zij moesten een uitwedstrijd tegen GeuzenMiddenmeer D7M spelen. Er werd goed over gespeeld, pittig aangevallen en sterk verdedigd. GeuzenMiddenmeer wist net als in de wedstrijd van twee weken geleden al vrij snel het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: