001 - Escaperoom aglemeen

E-jeugd HSV '69 handbalt goed mee in Diemen


Geplaatst op: 1 april 2012

De E-jeugd van HSV'69 deed afgelopen zaterdag 31maart mee aan een toernooi in Diemen. De eerste wedstrijd tegen Vido ging erg goed. Er werd goed verdedigd en flink gescoord. De ene bal na de andere ging erin bij de tegenstander. Eindstand 7-1 voor HSV. De 2e wedstrijd was een stuk lastiger. Tegenstander was Volendam. Altijd een moeilijke tegenstander. Ondanks dat we de vorige keer nipt tegen hen wonnen, verloren nu net aan. De meiden streden - soms zelfs letterlijk - als leeuwen. Het mocht net niet baten, 8-7 voor Volendam. De laatste wedstrijd was tegen de thuisploeg, Zeeburg. Het ging erg gelijk op. Hoewel onze meiden net wat beter speelden, kregen ze er geen doelpunt in bij de tegenpartij. De keeper was te goed. Dat gold gelukkig ook voor de keeper was HSV. Met als resultaat een eindstand van 0-0. Al met al een leuk toernooi. En met een winstpartij, een gelijkspel en een nipte verliespartij mogen de meiden trots zijn op het eindresultaat.

Heb je ook zin om een keer te komen handballen? Op de woensdagen, 11, 18 en 25 april, zijn er speciale inlooptrainingen om te kijken of je handbal ook zo'n leuke sport vindt! Ben je 6 jaar of ouder kom dan gerust kijken en meedoen. De trainingen zijn van 16.00 tot 17.00 uur en vinden plaats op het handbalveld bij sportvereniging HSV'69 aan de Schattekerkerweg.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

E-jeugd HSV '69 handbalt goed mee in Diemen

De E-jeugd van HSV'69 deed afgelopen zaterdag 31maart mee aan een toernooi in Diemen. De eerste wedstrijd tegen Vido ging erg goed. Er werd goed verdedigd en flink gescoord. De ene bal na de andere ging erin bij de tegenstander. Eindstand 7-1 voor HSV. De 2e wedstrijd was een stuk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: