001 - Escaperoom aglemeen

Profile Tyrecenter stunt met tattoos


Geplaatst op: 1 april 2012

Een unieke actie voor fans van Profile Tyrecenter. Om de start van de lente te vieren laat de hyperspecialist gratis het rode logo met de bekende P tatoeëren. De temperaturen lopen op en de zomerse kleding komt weer tevoorschijn. Voor liefhebbers het ultieme moment om de passie voor Profile Tyrecenter te tonen op ontblote armen, benen of rug. Vanaf aanstaande zondag kunnen fans een afspraak maken voor een gratis tattoo via de actiepagina op www.profiletyrecenter.nl.

Profile Tyrecenter verwacht dat er veel positieve reacties op deze ludieke actie komen. Directeur Harm Nieboer: "Profile Tyrecenter heeft een grote groep loyale klanten die erg enthousiast zijn over ons merk. Daarnaast krijgen wij vanuit de markt veel positieve reacties op het frisse, rode logo. Tatoeages zijn populair bij onze klanten, bijvoorbeeld in de trucksector. We rekenen dan ook zeker op een aanzienlijk aantal inschrijvingen."

Online afspraak
Liefhebbers voor de gratis tatoeage kunnen zich vanaf aanstaande zondag inschrijven op de speciale actiepagina op de website van Profile Tyrecenter. Bezoekers kunnen vervolgens eenvoudig een afspraak maken bij één van de deelnemende tattoo shops in Nederland. Een unieke kans voor iedereen die graag zijn of haar liefde voor Profile Tyrecenter uitdraagt!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Profile Tyrecenter stunt met tattoos

Een unieke actie voor fans van Profile Tyrecenter. Om de start van de lente te vieren laat de hyperspecialist gratis het rode logo met de bekende P tatoeëren. De temperaturen lopen op en de zomerse kleding komt weer tevoorschijn. Voor liefhebbers het ultieme moment om de passie voor Profile Tyrecenter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: