001 - Escaperoom aglemeen

Schoolplein Twistvliedschool op de schop


Geplaatst op: 1 april 2012

Vorig weekend is een start gemaakt met het opknappen van het schoolplein van de Twistvliedschool. De kinderen hebben aangegeven dat ze graag wat meer ruimte krijgen op het schoolplein om te spelen. Een aantal enthousiaste ouders zijn aan de slag gegaan, om voldoende geld bij elkaar te verzamelen. De eerste stap is gezet, de struiken rond de school zijn met behulp van de firma van Schie uit Mijdrecht weggehaald. Hiervoor was groot materieel nodig. Dit gedeelte naast de school zal bestraat gaan worden, en de fietsen kunnen daar dan neergezet worden.
Op de vrijgekomen ruimte op het plein zal een leuk zitje geplaatst worden, waar kinderen, leerkrachten en ouders kunnen genieten van de lente/zomerzon. Ook gaat er een speeltoestel geplaatst worden, waar nog steeds geld voor nodig is. De kinderen zijn nog steeds druk bezig met het verzamelen van lege flessen. De komende maanden gaat er hard gewerkt worden op het schoolplein.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoolplein Twistvliedschool op de schop

Vorig weekend is een start gemaakt met het opknappen van het schoolplein van de Twistvliedschool. De kinderen hebben aangegeven dat ze graag wat meer ruimte krijgen op het schoolplein om te spelen. Een aantal enthousiaste ouders zijn aan de slag gegaan, om voldoende geld bij elkaar te verzamelen. De eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: