01 - Nooit Gedacht

Uitreiking eerste prijs puzzel Wmo-krant


Geplaatst op: 31 maart 2012

Wethouder Ad Verburg (Aalsmeer) heeft de eerste prijs aan de winnaar van de puzzel in de Wmo-krant overhandigd. Uit de inzendingen is mevrouw van der Velden uit Aalsmeer de gelukkige winnaar. Zij is erg verrast met deze prijs. De tweede prijs gaat naar heer Buissant uit Uithoorn en de 3e prijs naar de heer Blok uit Aalsmeer. De G2, samenwerkingsverband gemeente Aalsmeer en Uithoorn, wil iedereen van harte feliciteren en veel plezier wensen met de prijs.

De Wmo-krant is afgelopen najaar huis aan huis verspreid in de gemeente Aalsmeer en Uithoorn. In deze krant staat onder andere: Wat de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is, waarom de Wmo vraagt om verandering en de Wmo Adviesraden van Aalsmeer en Uithoorn leggen uit wat zij doen.

Is de krant aan uw aandacht ontglipt en wilt u toch graag de Wmo-krant lezen? Dan kunt u een exemplaar afhalen bij het Loket Wonen, Welzijn en Zorg in het gemeentehuis Aalsmeer en Uithoorn. Het loket is elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur. Ook voor andere vragen over wonen, welzijn en zorg kunt u bij het loket terecht.

De krant kunt u ook digitaal bekijken op www.uithoorn.nl of www.aalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking eerste prijs puzzel Wmo-krant

Wethouder Ad Verburg (Aalsmeer) heeft de eerste prijs aan de winnaar van de puzzel in de Wmo-krant overhandigd. Uit de inzendingen is mevrouw van der Velden uit Aalsmeer de gelukkige winnaar. Zij is erg verrast met deze prijs. De tweede prijs gaat naar heer Buissant uit Uithoorn en de 3e … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: