02 - Senior  sportief actief 2e week

'Nederlandse productieweek' bij Rick FM


Geplaatst op: 29 maart 2012

Momenteel is Rick FM bezig met de Nederlandse Productie Week. Tot en met de 2e paasdag wordt er bij Rick FM alleen muziek gedraaid afkomstig vanaf eigen bodem.

Aanstaande zondag op 1e paasdag, zenden wij van 07:00 uur tot 18:00 uur de Nederlandstalige Top 150 uit. Deze lijst staat vol met de mooiste plaatjes plus het verhaal erachter. De Top 150 is samengesteld door de vele luisteraars van Rick FM. De lijst is opvallend met muziek uit de jaren ‘60 tot heden.

En 's avonds wordt er op de 1e paasdag in het programma ‘All That's Jazz' 2 uur lang jazzmuziek gedraaid, gespeeld door louter Nederlandse jazzmusici. Dus t/m 9 april een week lang genieten bij Rick FM van muziek van eigen bodem

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM en via de Live Radio Stream op www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Nederlandse productieweek' bij Rick FM

Momenteel is Rick FM bezig met de Nederlandse Productie Week. Tot en met de 2e paasdag wordt er bij Rick FM alleen muziek gedraaid afkomstig vanaf eigen bodem. Aanstaande zondag op 1e paasdag, zenden wij van 07:00 uur tot 18:00 uur de Nederlandstalige Top 150 uit. Deze lijst staat vol met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: