001 -Brouwer Transport

Scholing Sporten met een chronische aandoening


Geplaatst op: 29 maart 2012

Sportservice Midden Nederland organiseert op 24 april een bijscholing Sporten met een chronische aandoening. Deze bijeenkomst is voor bestuurders en medewerkers van sportverenigingen in de provincie Utrecht die lesgeven aan mensen met een chronische aandoening of hier meer van willen weten. De bijscholing in het Kalsbeek College aan de Kempensingel 23 in Woerden duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Dankzij een gemeentelijke bijdrage van Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen betalen verenigingen uit deze gemeenten slechts tien euro voor de scholing.

Tijdens de scholing krijgen trainers informatie over de belastbaarheid van mensen met een chronische aandoening. Daarnaast kunnen ze zich verdiepen in een van de volgende drie aandoeningen: reuma, diabetes of hart- en vaataandoeningen.

De deelnemers gaan in op de volgende vragen:
1. Wat zijn de beweegmogelijkheden en belastbaarheid van de mensen met een chronische aandoening?
2. Wat houd een specifieke aandoening in?
3. Hoe gaat een docent/trainer om met deze mensen?
4. Hoe kan een docent/trainer sport- en spelvormen aanpassen op de doelgroep?

Aanmelden
Aanmelden kan tot 13 april 2012 via de banner ‘bijscholingen sporten met een chronische aandoening' op www.sportservicemiddennederland.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Leon van Fraeijenhove via telefoon: 030-7513862 of e-mail: leon.van.fraeijenhove@sportservicemiddennderland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scholing Sporten met een chronische aandoening

Sportservice Midden Nederland organiseert op 24 april een bijscholing Sporten met een chronische aandoening. Deze bijeenkomst is voor bestuurders en medewerkers van sportverenigingen in de provincie Utrecht die lesgeven aan mensen met een chronische aandoening of hier meer van willen weten. De bijscholing in het Kalsbeek College aan de Kempensingel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: