CSW start met gelijkspel

Geplaatst op: 5 september 2016

In de eerste helft was Almere de betere ploeg en had CSW moeite om zich in de wedstrijd te voetballen. De ploeg van trainer Anthony Servinus speelde onrustig, hanteerde teveel de lange bal en werd er teveel gelopen met de bal. Toch waren de beste kansen in de eerste helft voor CSW. Zo zette Guus Verhoef met een slim steekballetje spits Vincent van Hellemondt vrij voor de doelman maar de inzet werd knap gekeerd. Even later speelde Verhoef zich knap vrij maar zijn schot werd wederom prima gestopt door de doelman van Almere. Bij de derde mogelijkheid was wederom Verhoef betrokken toen hij de bal breed lag maar helaas voor CSW niemand voor het doel die het karwei kon afmaken. Almere was voornamelijk gevaarlijk bij cornerballen en verre ingooien want de ploeg heeft nogal wat lengte in de ploeg maar doelpunten leverde dit dus niet op.

Na rust wederom Almere met meer balbezit maar verdedigend zat het bij CSW prima in elkaar en gaf men nauwelijks kansen weg. Toch moest doelman Jordy Wens tot tweemaal toe handelend optreden om erger te voorkomen. De eerste keer stopte Wens de bal met de voet na een bekeken schot en bij de tweede keer ranselde hij de bal uit de korte hoek. Ook een paar hectische momenten bij de hoekschoppen van Almere maar CSW kwam met de schrik vrij. Aan de andere kant werd de bal van de lijn gered na een hoekschop van CSW en kon van Hellemondt net niet met zijn hoofd bij de bal om vrij in te koppen. Zodoende eindigde deze eerste wedstrijd van de competitie in een 0-0 gelijkspel maar het was zeker geen saaie vertoning.

CSW is de competitie begonnen met een gelijkspel tegen het sterke Almere. Er werd zaterdag in Wilnis niet gescoord en zodoende stond er na negentig minuten voetbal een 0-0 eindstand op het bord. In de eerste helft was Almere de betere ploeg en had CSW moeite om zich in de … Lees meer »