Een nieuw begin maar geen punten voor Atlantis 2

Geplaatst op: 5 september 2016

Het is de start van weer een nieuw seizoen en ook voor Atlantis 2 zijn er nieuwe gezichten aan het team toegevoegd. Zo hebben wij een nieuwe coach: Tamira Breedijk. De nieuwe spelers: Melissa van der Stap, Sharon Moen, Davey van Putten en Jelle van Wermeskerken.

Samen hopen we er een mooi en succesvol seizoen van te maken met mooie sportieve prestaties.

De allereerste competitie wedstrijd tegen Pernix 4 begon met in het eerste aanvalsvak Mark Kruiswijk, Koen van Wermeskerken, Joy Trompert en Sharon Moen.
In het eerste verdedigingsvak begonnen Timo Jongerling, Davey van Putten, Jennifer Haveman en Saskia Kraan.
De eerste twee aanvallen van Atlantis waren meteen succesvol waardoor Atlantis sterk begon met een voorsprong van 0-2.  Toch wist Pernix voor de rust nog de voorsprong van twee punten terug te pakken met als tussenstand 8-6.

Na rust werd het een wedstrijd met veel scores aan beide kanten maar Atlantis kon niet meer meekomen met het meer geroutineerde spel van Pernix 4.  De eindstand: 21-11.

Volgende week hoopt Atlantis 2 meer geluk te hebben in de thuiswedstrijd tegen GKV (H) 3  die gespeeld wordt om 14.00 uur op het sportpark aan de Hoofdweg.
Wij hopen dat  u ons komt aanmoedigen bij deze volgende, nieuwe wedstrijd.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 reisde zaterdag 3 september af naar Leiden om de eerste competitiewedstrijd van de dit nieuwe seizoen te spelen.  Helaas werd deze wedstrijd verloren met 21-11 als eindstand.   Het is de start van weer een nieuw seizoen en ook voor Atlantis 2 zijn er … Lees meer »