Atlantis 1 laat punten liggen

Geplaatst op: 5 september 2016

Atlantis startte sterk, maar had moeite dit goede spel ook te vertalen in een doelpunt. Dit zorgde ervoor dat er lange aanvallen gedraaid werden, maar niet gescoord werd. Helaas had DTS minder moeite om de korf te vinden in kortere aanvallen, waardoor na tien minuten de score geopend werd door DTS. Direct hierna wisten zij deze voorsprong verder uit te bouwen. Hierna volgde een mindere fase van de wedstrijd voor Atlantis, waarbij het maar niet wilde lukken om te scoren. Gelukkig stond de verdediging goed en wist Atlantis het aantal tegendoelpunten laag te houden. De rust werd opgezocht met een stand van 6-1 in het voordeel van DTS.

Na rust kwam Atlantis met frisse moed goed uit de startblokken. Het schot viel weer en de inhaalrace werd ingezet. DTS had hier niets van terug en zo stond het halverwege de tweede helft gelijk: 7-7. De wedstrijd bleef een periode vrij gelijk op gaan. Een doelpuntje voor DTS en een voor Atlantis. Met nog tien minuten te gaan had Atlantis een voorsprong van één punt. Maar het mocht helaas niet zo zijn, want DTS wist weer gelijk te trekken en daarna twee goals van afstand te maken, waardoor de uitslag 13-11 in het voordeel van DTS werd.

Volgende week speelt Atlantis thuis op het sportpark aan de Hoofdweg tegen DKV uit IJmuiden, om 15.30.

Het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelde zaterdag 3 september de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Deze was ook direct tegen de tegenstander die het verst van Mijdrecht af lag, namelijk DTS in Enkhuizen, een ploeg die van het zaalseizoen al bekend was bij Atlantis. Atlantis startte sterk, maar … Lees meer »