Flitsende start van Hertha J09-1

Geplaatst op: 12 september 2016

Onder een stralende Vinkeveense zon hebben we kunnen genieten van een sterke wedstrijd van de mannen van J09-1. Amstelveen J09-2 werd met 6-0 verslagen door voornamelijk goed samenspel en mooie individuele acties van de Herthanen. Al in de eerste minuut schoot Pim van Dam tussen de palen. Mogelijk dat de keeper van de tegenpartij de zon vol in de ogen had, maar het schot was hard en goed gericht. Vervolgens scoorden Dani Weber (2-0), Pim (3-0), Ruben Kes (4-0), Bodhi Stubbe (5-0) en Pim (6-0). Ook door het solide keepen van Mike Verlaan, de sterke verdediging van Sam Langendorff en Abel Blees en splijtende passes van Ryan Woudstra kwam de tegenstander nauwelijks dicht bij het doel van Hertha. Er is een mooie basis gelegd voor de startende competitie.

Onder een stralende Vinkeveense zon hebben we kunnen genieten van een sterke wedstrijd van de mannen van J09-1. Amstelveen J09-2 werd met 6-0 verslagen door voornamelijk goed samenspel en mooie individuele acties van de Herthanen. Al in de eerste minuut schoot Pim van Dam tussen de palen. Mogelijk dat de … Lees meer »