Atlantis C1 wint van De Vinken C1

Geplaatst op: 12 september 2016

Zaterdag 10 december speelde de door TTC gesponsorde C1 team van Atlantis tegen de Vinken C1. De wedstrijd begon goed. Max Nobel scoorde een prachtige strafworp nadat De Vinken een overtreding hadden gemaakt. Daarna bleef het lang 1-0. Atlantis was sterker, ze zagen verschillende pogingen om de bal in de korf te krijgen, maar de bal ging er niet in. De Vinken bleven alert en goed verdedigen. De eerste helft was daardoor vooral een kat-en- muis spel tussen beiden partijen. Dat veranderde in de tweede helft. De Vinken scoorde, vlak na rust, 1-1. Atlantis maakte dit bijna meteen goed: 2-1 door Olav Kupens. Toen de Vinken opnieuw scoorde, 2-2, was het genoeg voor Atlantis. De geest kwam uit de fles, Atlantis scoorde 3-2 door een prachtige doorloopbal van Lisanne Troost. En alhoewel de Vinken goed bleef verdedigen, werd het 4-2, weer door een mooie doorloopbal van Lisanne Troost. In de laatste minuut werd het zelfs 5-2 door een doorloopbal van Olav Kuppens. Atlantis had verdiend gewonnen.

Zaterdag 10 december speelde de door TTC gesponsorde C1 team van Atlantis tegen de Vinken C1. De wedstrijd begon goed. Max Nobel scoorde een prachtige strafworp nadat De Vinken een overtreding hadden gemaakt. Daarna bleef het lang 1-0. Atlantis was sterker, ze zagen verschillende pogingen om de bal in de … Lees meer »