Le Mans jeugd en senior Clubkampioenschappen TV De Ronde Vener succesvol verlopen

Geplaatst op: 12 september 2016

Van woensdag 31 augustus tot en met 11 september zijn de clubkampioenschappen bij TV De Ronde Vener gehouden. Al jaren worden deze gezamenlijk georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren. Dit zorgt ervoor dat het druk is op het park en dat iedereen kan zien hoe goed de jeugd aan het tennissen is. In alle categorieën werd er hard gestreden wie zich uiteindelijk clubkampioen mag noemen in zijn of haar klasse. De jeugd is ingedeeld op leeftijd en voor de  jongste jeugd is het veld aangepast omdat een heel veld nog te groot voor ze is.

Zondag 11 september  was de finaledag en werd er getennist wie eerste zou worden. Door het mooie weer was het gezellig druk op het park. Veel mensen kwamen kijken naar de mooie en spannende wedstrijden die er werden gespeeld. Aan het einde van de dag zijn de prijzen en bekers uitgereikt aan winnaars. De jeugdcommissie had ervoor gezorgd dat alle kinderen een medaille kregen.

Bij de jeugd, in de hoogste categorie bij de meisjes, won Demi Andriessen de titel. Dit deed ze voor de 3e keer op rij wat een zeer knappe prestatie genoemd mag worden. Jesper Vergeer won de titel in de hoogste categorie bij de jongens. In een zeer spannende wedstijd tegen Thijs Gasse won Jesper uiteindelijk in de 3e set.

De titel bij de dames ging dit jaar naar Monique Sessink. De titel in het enkelspel bij de heren ging voor het 2e jaar oprij naar Milan van Dijk. Hij versloeg in de finale Menno van Parreeren.

De clubkampioenschappen 2016 werd ook dit jaar gesponsord door Le Mans Koeriers. In 2017 zijn zij weer de sponsor van de clubkampioenschappen.  Op de finaledag hadden GT Bunck en Automotive van Nieuwkerk ervoor gezorgd dat de jeugdleden een ijsje en eten kregen. De clubhuiscommissie had dit jaar weer geregeld dat de aanwezigen mosselen konden eten.

Mede door het mooie weer zijn de clubkampioenschappen goed verlopen. Veel vrijwilligers zijn in touw om alles te regelen, zonder hun hulp is het niet mogelijk om een dergelijk event te organiseren.

Lijkt het je ook leuk om te tennissen kom dan eens langs bij onze vereniging of kijk op www.tvdrv.nl.

Van woensdag 31 augustus tot en met 11 september zijn de clubkampioenschappen bij TV De Ronde Vener gehouden. Al jaren worden deze gezamenlijk georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren. Dit zorgt ervoor dat het druk is op het park en dat iedereen kan zien hoe goed de jeugd … Lees meer »