02 - Senior  sportief actief 2e week

Hardnoize zet tandje bij in N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 28 maart 2012

Zaterdag 31 maart grote namen op het programma bij de volgende editie van Hardnoize: Alpha² en dr. Rude. De laatste edities van Hardnoize zijn vooral bemand door opkomend dj-talent en dat die hun mannetje staan is absoluut een feit, maar zo nu en dan nodigen we dj's uit de eredivisie van de hardstyle scene uit zodat de tent weer eens goed vol zit en alle remmen los kunnen!

Op 31 maart niemand minder dan het duo Alpha² en dr. Rude achter de knoppen, vergezeld door FearFM resident Refuze en Hardnoize resident Rosko.
Dat het veel verschil maakt of je line-up wel of niet met bekende namen is gevuld is algemeen bekend; ook in N201 is dat overduidelijk zichtbaar. De stampvolle hardnoize editie met Brennan Heart vorig jaar staat iedereen nog scherp in het geheugen en we maken ons op voor wederom een topavond met de beste hardstyle van dit moment met alle volumeknoppen op maximaal!
N201 maakt zich op voor een nieuw tijdperk met meer groter opgezette feesten. De komende tijd worden er wat aanpassingen uitgevoerd in het pand waarmee er meer ruimte gecreëerd wordt, er wordt meer professionele lichtapparatuur bij gehuurd en bovendien hoger ingezet qua line-up en promotie. Hardnoize is vanaf nu in plaats van maandelijks voortaan elke twee maanden, maar dan wel een maatje groter ! Dit heeft alles te maken met de verzelfstandiging van N201 waarbij er nieuwe keuzes worden gemaakt ten aanzien van de programmering in zijn geheel.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Paylogic en Primera.
Zaal open om 22:00.
Min. Leeftijd: 16 ID verplicht.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardnoize zet tandje bij in N201 Aalsmeer

Zaterdag 31 maart grote namen op het programma bij de volgende editie van Hardnoize: Alpha² en dr. Rude. De laatste edities van Hardnoize zijn vooral bemand door opkomend dj-talent en dat die hun mannetje staan is absoluut een feit, maar zo nu en dan nodigen we dj's uit de eredivisie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: