Atlantis E2 wint overtuigend van Kios E3

Geplaatst op: 19 september 2016

In het tweede kwart waren Tessa en Milan op dreef. Zij brachten de stand op 7-0 voor Atlantis. Na de rust begon Simon heel goed. Hij wist een aantal schoten van Kios te verdedigen en was ook de aangever van een doelpunt van Shenna. Het derde kwart eindigde met 9-1 voor Atlantis.

In het laatste kwart werden er mooie ballen aangegeven door Simon waardoor drie keer op rij Shenna kon scoren. De eindstand was 12-1 voor Atlantis. Coaches Davey en Danique waren heel tevreden over deze wedstrijd. Er werd net als in de andere twee gewonnen wedstrijden heel goed samen gespeeld. Volgend weekend spelen Mees, Milan, Simon, Shenna en Tessa een uitwedstrijd tegen OVVO / De Kroon E2.

Het door Petra’s Praktijk gesponsorde Atlantis E2 begon goed met de wedstrijd, hoewel het opviel dat Kios sterk verdedigde. Een aantal schoten van Atlantis werd dan ook afgekeurd. Toch werd het door goed samenspel in het eerste kwart 3-0 met doelpunten van Shenna en Mees.            … Lees meer »