001 - Homan Zonnepanelen

Aalsmeer protesteert stevig tegen late melding Schiphol


Geplaatst op: 27 maart 2012

De Kaagbaan is van maandag 26 maart tot en met vrijdag 30 maart buiten gebruik door regulier, jaarlijks onderhoud. Mogelijk zal de baan nog enkele dagen langer niet kunnen worden ingezet, omdat gelijk met het regulier onderhoud aan de baan delen van het regenwaterafvoerstelsel langs de baan worden gerenoveerd. Gemeente Aalsmeer ontving dit bericht pas in de loop van maandag 26 maart. Tegen deze late melding zal de gemeente stevig protesteren bij Schiphol.

In de periode dat de Kaagbaan buiten gebruik is zal gedurende de dag de Aalsmeerbaan intensiever ingezet worden. Daarbij zal tijdens piekperioden ook de Zwanenburgbaan extra worden ingezet voor landingen vanuit en starts naar het zuiden.

Gedurende de nacht (van 23.00 tot 06.00 uur) wordt de Zwanenburgbaan gebruikt als vervanger voor de Kaagbaan voor landingen.

Vooral de bewoners van gebieden ten zuiden van de Aalsmeerbaan en Zwanenburgbaan zullen in de periode van het onderhoud aan de Kaagbaan meer overlast ondervinden.

De Kaagbaan zal dit jaar nog een aantal dagen buiten gebruik zijn, van 1 tot en met 5 oktober. Dat komt, omdat de zuidelijke rijbaan over de A4 gerenoveerd moet worden. Op de dagen dat dit gebeurt, wordt de Kaagbaan als alternatieve taxiroute gebruikt.

Op www.bezoekbas.nl kunt u actuele informatie te vinden over de voortgang van de werkzaamheden en de consequenties voor het baangebruik. Ook kunt u hier, onder voorbehoud, het onderhoudsschema voor heel 2012 lezen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer protesteert stevig tegen late melding Schiphol

De Kaagbaan is van maandag 26 maart tot en met vrijdag 30 maart buiten gebruik door regulier, jaarlijks onderhoud. Mogelijk zal de baan nog enkele dagen langer niet kunnen worden ingezet, omdat gelijk met het regulier onderhoud aan de baan delen van het regenwaterafvoerstelsel langs de baan worden gerenoveerd. Gemeente … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: