02 - Senior  sportief actief 2e week

Rabobank Rap & Ruig Race gaat weer van start


Geplaatst op: 30 maart 2012

Beste ondernemer, vereniging, stichting, bewoner etc. uit De Ronde Venen, dit jaar vindt de Rabobank Rap & Ruig Race weer plaats en wel op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2012.

De locatie waar "geracet" gaat worden is zandeiland 1 te Vinkeveen. Voor de mensen onder ons die nog niet weten wat de Rabobank Rap & Ruig race inhoud een kleine omschrijving.

U dient een bouwteam te hebben bestaande uit 8 personen die op zaterdag 30 juni in 12 uur een vaartuig dienen te bouwen. Snel of origineel. Deze boot wordt gemaakt uit een vaststaand pakket met materialen. Aangezien het pakket ieder jaar anders is zult u creatief moeten nadenken over het ontwerp.

Op zaterdag 30 juni kunt u bouwen vanaf 10.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. Tijdens de bouwactiviteiten zullen controleurs langs komen om te kijken of u zich aan de regels houdt. Een regel waar zeer streng op gecontroleerd gaat worden is dat er geen materialen worden gebruikt buiten het bouwpakket. Deelnemers die hier wel voor kiezen kunnen niet meedingen voor de snelheidsprijs. Alle extra materialen die gebruikt worden ter verfraaiing van de boot zijn wel toegestaan.

Op zondag 1 juli dient u ervoor te zorgen dat de boot op zandeiland 1 komt. Een jury zal de boten beoordelen en daarna wordt er "geracet" tegen elkaar.

U dient zich in te schrijven via de website: www.rapenruig.nl

Zorg dat u op tijd bent want er is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk.
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de €250 inschrijfkosten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rap & Ruig

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank Rap & Ruig Race gaat weer van start

Beste ondernemer, vereniging, stichting, bewoner etc. uit De Ronde Venen, dit jaar vindt de Rabobank Rap & Ruig Race weer plaats en wel op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2012. De locatie waar "geracet" gaat worden is zandeiland 1 te Vinkeveen. Voor de mensen onder ons die nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: