HVM ten onder tegen Naarden

Geplaatst op: 27 maart 2012

De confrontatie tegen nummer vier Naarden pakte zondag voor HVM uit op een deceptie. Met 4-1 gingen de Mijdrechters ten onder. Het hoge niveau van de vorige twee wedstrijden werd niet gehaald.

Het begon nog goed voor HVM. Na een voortvarend begin scoorde Tom Günther al in de derde minuut uit een strafcorner. Martijn Hensbroek gaf aan en Jacob Veerhuis stopte de bal. Vijf minuten later maakte Naarden gelijk, ook uit een strafcorner.
De scheidsrechters hielden de wedstrijd strak, in de elfde minuut kreeg Hidde Vesseur een groene kaart voor commentaar op de leiding. Halverwege de eerste helft leek Naarden op voorsprong te gaan komen, maar keeper Stienstra maakte ver buiten zijn cirkel een uitbraak onschadelijk. Tien minuten later leek Jurrian Hartwigsen voor HVM te scoren, maar hij beging daarbij een kleine overtreding, bolle kant. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kreeg Naarden drie strafcorners op rij, maar het enige resultaat daarvan was een groene kaart voor Tom Günther, ook weer wegens praten.

De tweede helft was tien minuten onderweg toen de Naardense aanval een verkeerd weggespeelde bal uit het Mijdrechtse achterveld kon onderscheppen en vrij gemakkelijk de stand op 2-1 bracht.
HVM stortte na dit doelpunt in. Passes kwamen niet meer aan, scoops landden te vaak bij de tegenstander. Spelers gingen te veel duels aan, in plaats van op tijd af te spelen. Naarden drukte door. Na een afgekeurd doelpunt in de twintigste minuut viel even later de 3-1, uit een strafcorner. Mijdrecht kon geen vuist meer maken en moest nog een doelpunt incasseren, weer uit een strafcorner, na een half uur. In totaal kreeg Naarden negen strafcorners te nemen, tegen HVM twee.
Vlak voor tijd leek Jacob Veerhuis nog de 4-2 binnen te schieten, maar na overleg keurden de scheidsrechters deze goal af, het schot zou van buiten de cirkel zijn gekomen.
Door deze uitslag zakt HVM in de stand weer terug naar de zesde plaats.

Voor de Mijdrechters ligt er huiswerk om volgende week tegen hekkensluiter IJburg de goede lijn weer op te pakken!

De confrontatie tegen nummer vier Naarden pakte zondag voor HVM uit op een deceptie. Met 4-1 gingen de Mijdrechters ten onder. Het hoge niveau van de vorige twee wedstrijden werd niet gehaald. Het begon nog goed voor HVM. Na een voortvarend begin scoorde Tom Günther al in de derde minuut … Lees meer »