02 - Senior  sportief actief 2e week

Eigenaren woonschepen stuurden ruim 170 reacties


Geplaatst op: 27 maart 2012

Het college is gestart met het bestemmingsplan Woonschepen. Op 1 maart zijn 367 brieven verstuurd aan eigenaren van een woonschip. Daarop is een groot aantal reacties gekomen. Op dit moment zijn ruim 170 antwoordformulieren ontvangen.

Wethouder Van der Hoeven is tevreden met deze eerste oogst aan reacties. ‘Ik ben blij dat er zo veel mensen zijn die reageren. Het is ook erg belangrijk om alle gegevens goed in het bestemmingsplan op te nemen. Gelukkig blijkt dat bijna alle dossiers bij de gemeente op orde zijn en dat de meeste gegevens kloppen. Toch hebben we nog niet alle antwoordformulieren binnen. Ik hoop dat iedereen zich realiseert dat het erg belangrijk is om te reageren.'

Plankaart
Ondertussen wordt hard gewerkt aan het nieuwe bestemmingsplan. Alle woonschepen moeten op een plankaart worden opgenomen. Daarbij is het belangrijk dat de locatie en de afmetingen die in het dossier staan, correct zijn. In het bestemmingsplan worden namelijk alle rechten vastgelegd met betrekking tot het woonschip. Dat geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het gebruik als recreatieark of voor permanente bewoning.

Voorontwerp
De gemeente wil alle belanghebbenden informeren en actief betrekken bij het proces om een nieuwe bestemmingsplan op te stellen. Daarna wordt het nieuwe bestemmingsplan als voorontwerp ter inzage gelegd. Iedereen kan dan zes weken lang het plan inzien en reageren. Volgens de huidige planning zal dit in juni en juli 2012 zijn.

Op www.aalsmeer.nl/woonschepen is meer informatie te vinden over dit onderwerp.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eigenaren woonschepen stuurden ruim 170 reacties

Het college is gestart met het bestemmingsplan Woonschepen. Op 1 maart zijn 367 brieven verstuurd aan eigenaren van een woonschip. Daarop is een groot aantal reacties gekomen. Op dit moment zijn ruim 170 antwoordformulieren ontvangen. Wethouder Van der Hoeven is tevreden met deze eerste oogst aan reacties. ‘Ik ben blij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: