Atlantis E2 kampioen

Geplaatst op: 3 oktober 2016

Mees, Milan, Simon, Shenna en Tessa speelden zaterdag 1 oktober een belangrijke wedstrijd tegen Tempo E4. Als Atlantis E2, gesponsord door Petra’s Praktijk, deze thuiswedstrijd zou winnen waren ze kampioen. Alle vaders, moeders, broers, zussen, opa’s en oma’s waren opgetrommeld om dit team naar de overwinning te helpen. Dat was heel fijn, omdat coaches Davey en Lynn er niet bij konden zijn. Gelukkig was coach Danique er wel, zij werd geholpen door gelegenheidscoach Janneke.

In het eerste kwart maakte Tessa de 1-0 en de 2-0 met mooi aangegeven ballen van Shenna. Daarna was het de beurt aan Mees en Milan. Door de zenuwen die deze wedstrijd met zich meebracht misten zij helaas. Shenna was zo enthousiast en fanatiek, dat ze een behoorlijke val maakte. Gelukkig was er toen even rust.

In het tweede kwart onderschepte Simon knap een bal van de tegenstander, Tessa en Shenna misten twee mooie pogingen. Tempo wist twee keer te scoren: 2-2. Wat was het spannend! Gelukkig scoorde Shenna al snel de 3-2. Atlantis stond weer voor! Helaas werd het snel 3-3. Dat liet Mees niet op zich zitten, hij gaf de bal mooi voor aan Tessa die wist te scoren, 4-3 en weer rust.

In het derde kwart waren de tegenstanders even in de war. Zij begonnen te schieten op hun eigen korf. Grote hilariteit! Mees miste een worp, maar wist vlak daarna de 5-3 te maken. De tegenstander maakte een fout waardoor Atlantis een strafworp kreeg. Milan eiste de bal op en scoorde koelbloedig de 6-3.

Het vierde kwart begon met een mooie aanval van Milan. Helaas miste hij. Vervolgens wilde Simon graag scoren. Dit lukte niet, de bal wilde er niet in. Daarna was Simon was zeer scherp in de verdediging, hij onderschepte een mooie bal van Tempo. Uit de aanval die volgde probeerde Tessa van grote afstand te scoren, en ja……. hij zat erin 7-3. Wat een mooi schot, en een prachtig verdiend eindresultaat!

Mees, Milan, Simon, Shenna en Tessa speelden zaterdag 1 oktober een belangrijke wedstrijd tegen Tempo E4. Als Atlantis E2, gesponsord door Petra’s Praktijk, deze thuiswedstrijd zou winnen waren ze kampioen. Alle vaders, moeders, broers, zussen, opa’s en oma’s waren opgetrommeld om dit team naar de overwinning te helpen. Dat was … Lees meer »