0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Scheidsrechters Atlantis aan de top


Geplaatst op: 26 maart 2012

Twee scheidsrechters van korfbalvereniging Atlantis, Frank van de Meer en Charles Keijman, zijn na de promotie van de overgangsklasse naar de hoofdklasse van vorig jaar, ook dit jaar weer succesvol. In de hoofdklasse staan ze nu weer in de top van het scheidsrechtersklassement. Afgelopen zaterdag waren Frank en Charles aangewezen om in Gorredijk (Friesland) één van de kruisfinales in de hoofdklasse, LDODK - Tempo, te fluiten.

De winnaar van deze kruisfinale mag nog een finale spelen tegen de winnaar van de andere kruisfinale, Ons Eibernest - OVVO. Bij de tweede wedstrijd op 31 maart, staan ze als scheidsrechterskoppel reserve bij deze wedstrijd. De winnaar van de finale mag direct promoveren naar de Korfbal leaque. Kortom wedstrijden aan de top van de korfbalcompetitie in Nederland. Frank van der Meer en Charles Keijman verwachten de rest van het seizoen in de top mee te kunnen blijven fluiten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scheidsrechters Atlantis aan de top

Twee scheidsrechters van korfbalvereniging Atlantis, Frank van de Meer en Charles Keijman, zijn na de promotie van de overgangsklasse naar de hoofdklasse van vorig jaar, ook dit jaar weer succesvol. In de hoofdklasse staan ze nu weer in de top van het scheidsrechtersklassement. Afgelopen zaterdag waren Frank en Charles aangewezen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: