02 - Senior  sportief actief 2e week

Goede resultaten voor GVM’79 acrogym


Geplaatst op: 26 maart 2012

De afgelopen twee weekeinden hadden de teams van GVM'79 acrogym wedstrijden. Het E- tm C-niveau had districtfinale, waarbij plaatsing voor de halve landelijke finale mogelijk was. De teams op A- en B-niveau hadden de eerste plaastingswedstrijd. Hier stond plaatsing voor het NK op het spel. Alle teams van GVM'79 hebben hun uiterste best gedaan om een goed resultaat neer te zetten en bij veel teams heeft dit goed uitgepakt. Bij acrogym moet je goed samenwerken om de elementen goed uit te voeren. Je kunt acrogym met 2 of 3 personen beoefenen en maakt gezamenlijk mooie torens of springt (met salto) van elkaar af. Op instrumentale muziek verbind je deze elementen middels dans aan elkaar. Bij GVM'79 zijn er verschillende niveau's waarop je Acrogym kunt beoefenen en er wordt geprobeert iedereen op zijn eigen niveau aan wedstrijden te laten meedoen. De volgende resultaten zijn afgelopen weekeinden behaald:
E-junior niveau: Lucia, Jade en Willemijn 23,1pnt/ 6e plaats , Jill en Fleur 25,050pnt/ 4e plaats, Rink en Emma 24,850pnt / 1e plaats
D-niveau: Manuela en Kim 24,350pnt / 11e plaats, Mart en Stephan 25,5pnt / 1e plaats
Pupil-niveau: Lorena en Dana 25,8pnt/ 1e plaats, Priscilla, Chanel en Pibbe 25,6pnt/ 1e plaats
C-niveau: Ruben en Claudia 48,0pnt/ 1e plaats, Joëlla en Naömi 50,433/ 6e plaats, Frederike en Kelly 52,967pnt/ 1e plaats.
B-niveau: Swetta, Sabine en Laura 42,050pnt/ 11e plaats, Florine, Ulijn en Fleur 47,5pnt / 5e plaats.
A-junior niveau: Demy en Imara 72,9pnt/ 2e plaats.
Hiermee hebben de meeste teams zich voor de halve finale weten te plaatsen op E, D, pupil en C-niveau. Het A- en B-niveau heeft zich nog niet zeker gesteld van deelname op het NK. Zij hebben gelukkig nog 2 kansen om dit wel te doen. Ook de Acrogym doet mee met "Kies voor Hart en Sport" geef je snel op via de website van sportservice Midden Nederland www.sportinderondevenen.nl !! Wil je nu al een keer een proefles komen volgen? Kom dan op donderdag van 16:00 - 17:00 naar gymzaal de Brug, in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede resultaten voor GVM’79 acrogym

De afgelopen twee weekeinden hadden de teams van GVM'79 acrogym wedstrijden. Het E- tm C-niveau had districtfinale, waarbij plaatsing voor de halve landelijke finale mogelijk was. De teams op A- en B-niveau hadden de eerste plaastingswedstrijd. Hier stond plaatsing voor het NK op het spel. Alle teams van GVM'79 hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: