SV Hertha J-O-11 E2 sterk tegen Breukelen J-O11-1

Geplaatst op: 8 oktober 2016

Het 3-3 gelijkspel op het eerste team van Breukelen voelde voor de jongens van Hertha J-O11-2 als een overwinning en zo was het ook. Met enorme wilskracht en veel doorzettingsvermogen werd een 3-1 achterstand omgebogen tot een welverdiende 3-3. Met iets meer geluk en scherpte had zelfs nog wel meer in het vat gezeten. Met man of the match Daroen Mauloed als "motor" van het team werd een uiterst spannende partij op de mat gelegd.

Hertha begon de wedstrijd onvoldoende geconcentreerd. Breukelen J-O11-1, een sterk team met veel individuele kwaliteiten, kwam door enkele onnodige fouten van Hertha al snel in de wedstrijd op een 0-2 oversprong. Maar daarna wisten de mannen zich uitstekend te herstellen. Dankzij het doorzettingsvermogen van het gehele team kon Michel Willemsen aan het einde van de 1e helft, de terechte  aansluitingstreffer binnenschieten: 1-2. Later viel hij helaas geblesseerd uit.

De sterke voorhoede van Breukelen bezorgde de verdediging van Hertha (Sem Veenhof, Pelle Reijers, Yassine Mansi en Daroen Mauloed) voor de rust echter nog handen vol werk. Vlak na de pauze leek de wedstrijd beslist toen Breukelen meteen de 3-1 scoorde. Maar niets bleek minder waar, want er werd er nog een flink schepje  boven op gedaan door SV Hertha.

Spits Tim Wolffgramm werd steeds vaker in stelling gebracht door de snelle flankspelers Jasper Mons en Indy Dolman. Aan de andere kant werden enkele aanvallen van Breukelen steeds prima door keeper Tim Stubbe of de sterke verdedigers tegengehouden. Op pure wilskracht werd Breukelen steeds verder terug gedrongen en goals konden zodoende niet uitblijven: Binnen 10 minuten scoorde Tim Wolffgramm twee keer! In de slotminuten werd het nog heel spannend voor beide goals.

De 3-3 werd na het eindsignaal met veel gejubel gevierd door de jongens. Een bijzonder knappe prestatie, te danken aan de teamgeest die duidelijk de 8e man was bij SV Hertha.

Het 3-3 gelijkspel op het eerste team van Breukelen voelde voor de jongens van Hertha J-O11-2 als een overwinning en zo was het ook. Met enorme wilskracht en veel doorzettingsvermogen werd een 3-1 achterstand omgebogen tot een welverdiende 3-3. Met iets meer geluk en scherpte had zelfs nog wel meer … Lees meer »