De Vinken D1 kampioen

Geplaatst op: 8 oktober 2016

De meiden van De Vinken D1 pupillen zijn afgelopen zaterdag ongeslagen gebleven.

Met een doelsaldo van 66-14 is het door Brouwer Transport en Logistiek gesponsorde jeugdploegje met grote overmacht najaarskampioen geworden.

Grappig detail is dat elke wedstrijd door de Vinkentalentjes met elf doelpunten voor is gewonnen. De tegenstanders uit Maarssen, Kamerik en Kockengen konden slechts één, twee of maximaal drie maal tegenscoren. Zo ook afgelopen zaterdag. In Maarssen was OVVO de laatste tegenstander in de najaarscompetitie. En net als in de vijf vorige wedstrijden waren de stoere meiden van De Vinken oppermachtig.

Bij de rust hadden de Vinkeveense meiden al vier maal gescoord, na rust ging het enthousiaste meidenteam stevig door; pas op 0-11 kon de thuisploeg enkele keren tegenscoren. De bloemen waren echter al overduidelijk voor Lara Broek, Katie Green, Isabel vd Horst. Marit van Kreuningen, Fenna Rijdes, Ellen de Rooij, Kasia Verheul, Nikkie Verlaan, Kim en Zieltjens en hun trainster/ coach Annick Stokhof.

De meiden van De Vinken D1 pupillen zijn afgelopen zaterdag ongeslagen gebleven. Met een doelsaldo van 66-14 is het door Brouwer Transport en Logistiek gesponsorde jeugdploegje met grote overmacht najaarskampioen geworden.  Grappig detail is dat elke wedstrijd door de Vinkentalentjes met elf doelpunten voor is gewonnen. De tegenstanders uit Maarssen, … Lees meer »