HVM MD2 herfstkampioen

Geplaatst op: 9 oktober 2016

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd van de voorcompetitie op het programma. De meiden van de MD2 van HVM: Jana, Feline, Phoenix, Lieve, Amy, Pippa, Noortje, Eline, Elfi, Marit, Jasmijn, Emma, Dione en Benthe hadden tot nu toe alle wedstrijden van de voorcompetitie gewonnen. Deze zaterdag mochten de meiden vroeg op om naar Velsen te gaan en het was extra spannend, omdat ze tegen de tevens ongeslagen MD2 van de Strawberries moesten spelen. In de eerste helft hadden de meiden van HVM MD2 meerdere kansen, maar het waren de Strawberries die het eerste doelpunt scoorden. Vervolgens zorgde Jana nog voor rust voor een 1-1 gelijkstand. Na de rust waren het de meiden van HVM MD2 die overheersten en Jasmijn scoorde het volgende doelpunt: 1-2. De uiteindelijke stand kwam uit op 1-3 met nog een mooi doelpunt van Benthe. Hierdoor werden de meiden van HVM MD2, onder leiding van Manon, Jeroen en Dennis, herfstkampioen!

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd van de voorcompetitie op het programma. De meiden van de MD2 van HVM: Jana, Feline, Phoenix, Lieve, Amy, Pippa, Noortje, Eline, Elfi, Marit, Jasmijn, Emma, Dione en Benthe hadden tot nu toe alle wedstrijden van de voorcompetitie gewonnen. Deze zaterdag mochten de meiden … Lees meer »