Atalante meisjes C winnen ook tweede wedstrijd overtuigend

Geplaatst op: 10 oktober 2016

Op vrijdag 7 oktober speelden de meisjes C van Atalante hun tweede wedstrijd. Dit keer tegen MC1 van vv Ouderkerk.

Met z’n achten omdat Isa en Emma niet aanwezig waren, begonnen ze met veel plezier aan de wedstrijd. De eerste set was helaas niet zoals verwacht. Nadat het eerste punt voor Atalante was na een foute service van Ouderkerk, begonnen de meiden aan een servicereeks. Bij de C-jeugd moet er na 3 services doorgedraaid worden, zodat er niet 1 persoon achter elkaar staat te serveren. Helaas kwamen er van de tegenstander nagenoeg geen ballen terug over het net, waardoor Tessa K., Willemijn, Femke, Roos, Maxe en Daan allemaal een rondje konden maken en uitliepen naar een voorsprong van 21-0. Niet heel leuk voor beide teams, je wilt toch vooral ook leuk volleyballen. Vv Ouderkerk maakte deze set nog wel een paar punten, waardoor de set eindigde in 25-5.

Op naar de tweede set met vooral de taak van coach Martine om netjes in drieën te blijven spelen en vooral ook de bal terug te verwachten.
Deze set kwamen Tessa vdW en Isis het veld in en mochten Daan en Willemijn op de bank plaatsnemen. Deze set kwamen er wat meer ballen terug, maar werd er ook veel gerommeld bij Atalante waarop de coach bij 10-9 een time-out nam om ze toe te spreken. Enige taak: in drieën blijven spelen, netjes serveren. De meisjes hadden duidelijk goed geluisterd, het spel werd iets netter en ze wisten weer uit te lopen: 25-13.

De derde set mochten Femke en Maxe op de bank plaatsnemen. Deze set was niet veel anders dan de tweede set, al werden er wel veel ballen fout geserveerd. Hier valt nog wel wat bij te spijkeren voor de trainer, maar de set werd gewonnen met 25-15.

Dan de vierde set. Nu zaten Tessa K. en Roos op de bank. Deze laatste set liepen ze al snel uit en wonnen ze met 25-16.

Na de wedstrijd werd scheidsrechter Tim verrast door het team met een doosje chocola. Deze week was week van de scheidsrechter en dan is het wel leuk om ze te bedanken. Ze zitten toch elke keer maar weer, geheel vrijwillig op een scheidsrechterstoel.

De volgende wedstrijd van meisjes C is op zaterdag 29 oktober a.s. om 13.00u in Diemen tegen Smashing ’72 MC3.

Op vrijdag 7 oktober speelden de meisjes C van Atalante hun tweede wedstrijd. Dit keer tegen MC1 van vv Ouderkerk. Met z’n achten omdat Isa en Emma niet aanwezig waren, begonnen ze met veel plezier aan de wedstrijd. De eerste set was helaas niet zoals verwacht. Nadat het eerste punt … Lees meer »