Hertha JO9-1 floreert tegen Legmeervogels JO9-1

Geplaatst op: 11 oktober 2016

Afgelopen zaterdag was de eerste clash een feit: de twee koplopers tegen elkaar. Vanaf de eerste minuut was het een sterk en aantrekkelijk duel bij Hertha op de Molmhoek.

Mike Verlaan op doel, Abel Blees en Sam Langendorff in de verdeding, Pim van Dam, Ruben Kes, Bohdi Stubbe als middenvelders en Dani Weber, Ryan Woudstra en Alexandros Bakker  in de aanval.

In de eerste helft creëerde Hertha al veel kansen, maar kwam Legmeervogels evengoed tot scoren nadat de bal van richting werd veranderd.

En dan, nog geen paar minuten later schiet Ryan Woudstra Hertha met 1-1 de rust in. Vervolgens dendert Hertha na de rust door met een staaltje sterk samenspel waarbij de spelertjes boven zichzelf uit stegen. Al snel werd het 2-1 met een mooi kopdoelpunt van Dani Weber en, in de dertigste minuut maakte Alexandros Bakker er 3-1 van. De zinderende wedstrijd werd afgesloten met een tweede doelpunt van Ryan Woudstra. De eindstand komt hiermee op 4-1 en staat Hertha JO9-1 fier bovenaan de ranglijst.

Afgelopen zaterdag was de eerste clash een feit: de twee koplopers tegen elkaar. Vanaf de eerste minuut was het een sterk en aantrekkelijk duel bij Hertha op de Molmhoek. Mike Verlaan op doel, Abel Blees en Sam Langendorff in de verdeding, Pim van Dam, Ruben Kes, Bohdi Stubbe als middenvelders … Lees meer »