02 - Senior  sportief actief 2e week

Nieuwe fiets- en wandelroute in de Venen


Geplaatst op: 26 maart 2012

‘Ontdek de Venen in het Groene Hart' is een nieuwe meerdaagse fiets- en wandelroute in de Venen. Onderweg nodigen picknickbanken op mooie plekjes uit tot een rustpauze en vertellen informatieborden over de natuur, het landschap, de ontstaansgeschiedenis van het gebied en de huidige agrarische bedrijvigheid op en om de veenweiden.
Deze route, die tussen Amsterdam en Utrecht ligt, heeft een lengte van maar liefst 120 kilometer. Stukjes ervan lopen of fietsen is een goed idee, maar nog leuker is het om hem helemaal te volbrengen. Logeren kan dan onderweg op een boerenerf, bijvoorbeeld in een Bed&Breakfast of een hooiberghut. Bij een van de ondernemers langs de route is een meerdaags routearrangement inclusief overnachtingen te boeken.
Via een flyer met kaartje en QR-code is de 120 kilometer lange route door het Groene Hart te vinden. Bekijk de route en code op www.deutrechtsevenen.nl onder ‘Agrotoerisme' of op www.recreatiemmiddennederland.nl. De route is ook te vinden op www.groenehart.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe fiets- en wandelroute in de Venen

‘Ontdek de Venen in het Groene Hart' is een nieuwe meerdaagse fiets- en wandelroute in de Venen. Onderweg nodigen picknickbanken op mooie plekjes uit tot een rustpauze en vertellen informatieborden over de natuur, het landschap, de ontstaansgeschiedenis van het gebied en de huidige agrarische bedrijvigheid op en om de veenweiden.Deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: