02 - Senior  sportief actief 2e week

Spel en Sport DRV doet mee met lentecheck


Geplaatst op: 26 maart 2012

De klok is weer verzet, de avonden worden langer, het weer wordt beter en het gaat kriebelen in de buik. Check je fiets, check je schoenen, check je ogen, check je oren, check je lichaam , check je techniek, check je kennis van verkeersregels. Want het is tijd om....

... weer naar buiten te gaan. Buiten bewegen is gezond en samen met iemand of groep op stap is ook nog eens gezellig. Dat is nu net ook het doel van Spel en Sport DRV om de senioren in De Ronde Venen aan het bewegen te krijgen. Blijven bewegen bevordert gezond oud worden. Samen bewegen is gezellig én een stok achter de deur om te blijven bewegen.

Graag ziet de Gemeente De Ronde Venen zijn inwoners blakend van vitaliteit, sportief door onze mooie gemeente heen wandelen of fietsen. Het is er de Gemeente ook alles aangelegen om dat op een veilige manier te doen. Dat idee sprak de mensen van Spel en Sport erg aan en in samenwerking met Stichting de Baat is voor u de LENTECHECK georganiseerd. Dat is nou net dat extra zetje in de rug wat mensen nodig hebben , om er lekker op uit te trekken.

Woensdagmiddag 18 en 25 april zijn er voor uit getrokken om de LENTECHECK uit te voeren.

Op 18 april zal het in de Willisstee gonzen van bedrijvigheid, want er zijn er allerlei mensen opgetrommeld: bijvoorbeeld een fietsenmaker voor de fietsencheck, een audicien een opticien, iemand van Veilig Verkeer Nederland voor een opfriscursus verkeersregels, een wandeldocent en beweegdocent van Spel en Sport. Het lijkt wel een APK-keuring!

Op 25 april wordt dan een leuk tochtje gefietst en gewandeld.

Gaat het al kriebelen? Kom uit de stoel en grijp deze kans om voor een klein prijsje (5 euro) uzelf en uw materiaal weer "lenteklaar" te maken. Maak uw keuze tussen de wandelcheck of de fietscheck en geef u snel op, want er is beperkt plek. Op alle servicepunten in DRV liggen de inschrijfformulieren en kijk verder op de website www.spelensportdrv.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spel en Sport DRV doet mee met lentecheck

De klok is weer verzet, de avonden worden langer, het weer wordt beter en het gaat kriebelen in de buik. Check je fiets, check je schoenen, check je ogen, check je oren, check je lichaam , check je techniek, check je kennis van verkeersregels. Want het is tijd om.... ... … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: