Winst voor talententeam MB1

Geplaatst op: 15 oktober 2016

Na drie verliespartijen en 1 schamel puntje krijgt MB1 op vrijdag 14 oktober de mogelijkheid om nog wat extra punten te pakken. We krijgen Taurus MB1 op visite en die staan maar net boven Atalante MB1. Een talentvol team dat Taurus, meiden van 12, 13 en 14 jaar met als trainer/coach Jacco die jaren geleden nog actief was bij Atalante.

We kregen gelukkig de beste scheidsrechter van de vereniging, Regi, dus dat zat wel goed. We begonnen de eerste set met Esther en Roos op de bank, Roos had een wedstrijd en training gemist en Esther begint meestal op de bank zodat ze op verschillende posities ingezet kan worden. Het grote verschil met de vorige wedstrijd was dat de meiden nu zeer goed de focus op de wedstrijd hadden

en zodoende geconcentreerd een voorsprong konden pakken, die ook weer werd weggegeven. Het slot was echter uitstekend en de  eerste set ging met 25-17 naar Atalante.

De tweede set begon matig, tot Roos begon te serveren, een achterstand van 8-5 werd omgebogen naar een voorsprong van 13-8, het gat was geslagen met 25-20 winst als gevolg.

De derde set werd weer matig begonnen en pas bij 15-5 achterstand gingen de meiden echt volleyballen. Lange rally’s die gewonnen werden, goede aanvallen en zelfs 3 meterballen werden gescoord. Het gat was echter te groot en 20-25 was de eindstand van set 3.

De vierde set was de concentratie er weer, nadat het begin van de set gelijk opging, wist Atalante weg te lopen tot 20-13, zo die 4 punten zijn binnen werd er gedacht. Taurus dacht daar anders over en begon met sterke services aan een inhaalrace tot 23-23. Op het nippertje werd de set binnengehaald door een uitgeslagen bal van Taurus, 25-23 winst en 4 verdiende punten voor Atalante.

We staan nu geen laatste meer en gezien het stijgende niveau van dit team zullen er nog vele punten volgen.

Volgende wedstrijd is uit tegen VollinGo uit Gouda op zaterdag 29 oktober en daar hebben we nog een appeltje mee te schillen.

Na drie verliespartijen en 1 schamel puntje krijgt MB1 op vrijdag 14 oktober de mogelijkheid om nog wat extra punten te pakken. We krijgen Taurus MB1 op visite en die staan maar net boven Atalante MB1. Een talentvol team dat Taurus, meiden van 12, 13 en 14 jaar met als … Lees meer »