Atlantis E1 wint en wordt ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 17 oktober 2016

Zaterdag 15 oktober jl.  Vandaag speelde de E1 tegen WKV Roda uit Westzaan een thuiswedstrijd gesponsord door TTC projecten BV.

Voor beide teams stond het kampioenschap op het spel. Het beloofde een spannende strijd te worden.

Atlantis begon meteen goed met een punt in de eerste minuut. Roda pakte dat echter gelijk terug. Daarna kwam de E1 op dreef en scoorde punt na punt. Hoewel Roda erg goed in de wedstrijd zat hadden ze de pech hun kansen net te missen. Met 8-1 ging de E1 de rust in.

Na de rust herpakte Roda zich en moest Atlantis echt aan de bak om hun prijs in de wacht te kunnen slepen. Via lange ballen en snel spel scoorde Roda 4 punten. Atlantis liet dat niet op zich zitten. Ze versterkten hun verdedigende spel. Ze speelden de bal snel rond en zo lukte het via doorloopballen nog 4 punten te scoren. Uiteindelijk werd de eindscore 12-5 voor Atlantis E1 en was het kampioenschap een feit.

Op de foto het team: Mariska, Lodi, Sofie, David en Bram met coaches Amy, Saskia en Jurjen en de sponsor met welverdiende medailles en bloemen.

Zaterdag 15 oktober jl.  Vandaag speelde de E1 tegen WKV Roda uit Westzaan een thuiswedstrijd gesponsord door TTC projecten BV. Voor beide teams stond het kampioenschap op het spel. Het beloofde een spannende strijd te worden. Atlantis begon meteen goed met een punt in de eerste minuut. Roda pakte dat … Lees meer »