02 - Senior  sportief actief 2e week

Workshop ‘Winnen doen we Samen’ in De Ronde Venen


Geplaatst op: 24 maart 2012

Sportservice Midden Nederland organiseert op donderdag 12 april de workshop Winnen doen we Samen in gemeente De Ronde Venen. Tijdens deze avond wordt hulp geboden bij het verbeteren van het klimaat binnen sportverenigingen. Deelnemers leren een positieve, veilige omgeving te creëren, waarin sporters en vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen. Op de avond zelf komen ze meteen in actie om dit te bereiken. Aanmelden kan via www.sportinderondevenen.nl

Locaties De Ronde Venen
Winnen doen we Samen wordt in De Ronde Venen gegeven in het clubhuis van ZPV De Amstel gevestigd in het Veenweidebad aan de Ontspanningsweg 1 te Mijdrecht. De avond begint om 20.00 uur. De workshop is geschikt voor iedereen van een vereniging in De Ronde Venen, zoals bestuursleden, trainers, leiders, commissieleden en ouders.

Vervolgtraject
De workshop is bedoeld om gelijk aan de slag te gaan met enthousiaste vrijwilligers. Tijdens de workshop krijgen zij tips, trucs, tools en voorbeelden van andere verenigingen. De vrijwilligers krijgen na de workshop online advies en laten door middel van een webenquête weten wat de vorderingen zijn. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een vervolgtraject te starten.

Verdiepende workshopavond
Een goede aanvulling in dat vervolgtraject kan een workshopavond op 23 april in Nieuwegein zijn. Daar is het mogelijk workshops te volgen die een aanvulling vormen op Winnen doen we Samen van 2 april. Opgeven kan via de banner op www.sportservicemiddennederland.nl .

Meer informatie
Voor meer informatie over de workshop, kan contact worden opgenomen met sportconsulent Patrick Hilhorst van Sportservice Midden Nederland via telefoon: 06-18746598 of e-mail: patrick.hilhorst@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop ‘Winnen doen we Samen’ in De Ronde Venen

Sportservice Midden Nederland organiseert op donderdag 12 april de workshop Winnen doen we Samen in gemeente De Ronde Venen. Tijdens deze avond wordt hulp geboden bij het verbeteren van het klimaat binnen sportverenigingen. Deelnemers leren een positieve, veilige omgeving te creëren, waarin sporters en vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen. Op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: