0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Plofkraak in Wilnis, getuigen gezocht


Geplaatst op: 23 maart 2012

Wilnis - In de vroege ochtend van vrijdag 23 maart is een plofkraak gepleegd.

Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding van een plofkraak bij een geldautomaat aan de Dorpsstraat. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en de politiemeldkamer startte direct een Burgernetactie. Ter plaatse troffen de agenten gasflessen aan en een gasbrander die nog brandde, met rookontwikkeling bij de geldautomaat tot gevolg. Daarom verzochten agenten een bewoonster die daarboven woonde haar woning te verlaten. Agenten draaiden de gasflessen dicht, waarna de brander doofde en de rook snel verdween, waarna de bewoonster weer haar woning in kon.

Ter plaatse troffen agenten een door de verdachten gebruikte auto aan. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn en is voor nader onderzoek in beslag genomen. Bij onderzoek in de omgeving werden de verdachten niet meer aangetroffen. Het was hen niet gelukt geld buit te maken.

Aan getuigen van de plofkraak en aan mensen die tussen 03.00 uur en 04.00 uur iets verdachts in of in de omgeving van Wilnis hebben gezien, bijvoorbeeld een met hoge snelheid rijdende auto c.q. auto's, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Plofkraak in Wilnis, getuigen gezocht

Wilnis - In de vroege ochtend van vrijdag 23 maart is een plofkraak gepleegd.Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding van een plofkraak bij een geldautomaat aan de Dorpsstraat. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en de politiemeldkamer startte direct een Burgernetactie. Ter plaatse troffen de agenten gasflessen aan en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: