001 - Escaperoom aglemeen

Via C1000 De Ronde Venen extra korting bij Lot66 Mijdrecht


Geplaatst op: 22 maart 2012

C1000 'Dagje uit' is begonnen!

C1000 ondernemer, de heer Suyten: ‘Lokaal ondernemerschap is erg belangrijk voor onze supermarkt. Wat is er dan mooier om naast de landelijke "DAGJE UIT!" actie, een actie op te zetten in combinatie met een andere ondernemer uit dezelfde gemeente. Juist voor onze klanten is het extra leuk want die hebben door deze samenwerking natuurlijk een leuk extraatje zonder reistijd!'.

Klanten van C1000 kunnen net als de succesvolle actie van afgelopen jaar, sparen voor hoge kortingen op een "dagje uit". Bij elke 10,- euro besteding ontvangt de klant een zegel en bij 5 zegels ontvangen zij een kortingsvoucher die via een boeking op internet korting geeft voor een "dagje uit". De kortingen via internet kunnen oplopen tot 15,- euro per persoon.

Om de reeds gebruikte kortingsvoucher extra waarde toe te kennen hebben we gezamenlijk met Lot66 een actie bedacht waarbij alle C1000 klanten de gebruikte kortingsvoucher bij Lot66 in kunnen wisselen voor 5,- euro korting op verschillende arrangementen.

De nieuwe Lot66 ondernemer (kartbaan & speelpaleis, in het voormalige pand van Bleekemolens Raceplanet), de heer Sanders; ‘ Vanuit onze eerste vestiging in Breda leert de ervaring dat een samenwerking met een lokale supermarkt extra bezoekers genereert. Mede omdat wij nog maar kort geleden in Mijdrecht zijn gevestigd, is dit natuurlijk een prima kans om ons op de kaart te zetten als vrijetijdscentre waar voor jong tot oud van alles te beleven valt. We hebben in Mijdrecht mooie toekomstplannen, en wij nodigen een ieder uit om dit bij ons te komen beleven.'

Dus: BEWAAR UW GEBRUIKTE KORTINGSVOUCHERS VOOR EEN BEZOEK AAN LOT66
De actie bij Lot66 Mijdrecht loopt van 21 maart 2012 tot 15 september 2012.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Via C1000 De Ronde Venen extra korting bij Lot66 Mijdrecht

C1000 'Dagje uit' is begonnen! C1000 ondernemer, de heer Suyten: ‘Lokaal ondernemerschap is erg belangrijk voor onze supermarkt. Wat is er dan mooier om naast de landelijke "DAGJE UIT!" actie, een actie op te zetten in combinatie met een andere ondernemer uit dezelfde gemeente. Juist voor onze klanten is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: