02 - Senior  sportief actief 2e week

NME-centrum zoekt oppassers voor dieren


Geplaatst op: 22 maart 2012

NME Centrum de Woudreus heeft een aantal dieren; konijnen, cavia's en muizen. Op de inloopmiddagen (elke woensdag van 13.30-16.30) mogen kinderen voor de dieren zorgen: hokken verschonen, eten geven en natuurlijk knuffelen met de dieren. Deze dieren zijn dus gewend aan kinderen en aan gezelschap.
Ook gaan de dieren vaak uit logeren. Kinderen die graag een week voor een dier willen zorgen en dat van hun ouders mogen, krijgen het dier een weekje mee naar huis. Dat kan het hele jaar door. De logeerweek begint altijd op woensdag en eindigt op woensdag.

In de meivakantie (24 april tot 7 mei) gaat het NME-Centrum twee weken dicht. Zijn er gezinnen die in die twee weken voor één van onze dieren wil zorgen? Dat zou erg fijn zijn. Ook voor de paasdagen zoeken we nog logeergezinnen.

Wil of mag je geen huisdier, maar vind je het wel leuk om eens een tijdje voor een dier te zorgen? Neem dan eens contact op met NME-Centrum de Woudreus. Je kan natuurlijk ook eens op de woensdagmiddagen binnenlopen om een kijkje te nemen. Naast het verzorgen van de dieren hebben we vaak leuke activiteiten.

NME-Centrum de Woudreus is in de meivakantie gesloten van 23 april tot 7 mei.

Meer informatie kunt u krijgen bij NME-Centrum de Woudreus, telefoonnummer 0297 273692 of via info@nmederondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NME-centrum zoekt oppassers voor dieren

NME Centrum de Woudreus heeft een aantal dieren; konijnen, cavia's en muizen. Op de inloopmiddagen (elke woensdag van 13.30-16.30) mogen kinderen voor de dieren zorgen: hokken verschonen, eten geven en natuurlijk knuffelen met de dieren. Deze dieren zijn dus gewend aan kinderen en aan gezelschap.Ook gaan de dieren vaak uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: