01 - Nooit Gedacht

Koopavonden van kleurrijke fair trade geschenken


Geplaatst op: 22 maart 2012

Op woensdag 28 maart 2012 en dinsdag 3 april 2012 is er een koopavond van mooie en kwalitatief goede fair trade producten op de Vandijklaan 22 in Amstelhoek. Dit varieert van tassen, armbanden, boekensteunen, portefeuilles tot dekens. Al deze kleurrijke artikelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal waardoor er een uniek nieuw product is ontstaan. Alle producten komen uit India. Bij de ontwikkeling van de producten zijn Indiase designers betrokken die oog hebben voor westerse trends. Hierdoor hebben de producten een eigentijdse en moderne uitstraling.

Emax Domina is opgericht door Angela Rooijmans. Na een aantal jaren in India te zijn geweest heeft zij besloten om Emax Domina op te zetten. Met de opbrengst van de verkoop van deze mooie en verantwoorde producten draagt zij bij aan de ontwikkeling van vrouwen in India. Er zijn nu een aantal vrijwilligers in Nederland actief om ervoor te zorgen dat haar project slaagt. Daarom organiseert Emax Domina nu twee koopavonden in de Amstelhoek.
De producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Wij stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan via de website of mail naar: angela@emaxdomina.nl De aanvangstijd is om 19.30 uur. Meer informatie over de producten van Emax Domina is te vinden op de website www.emaxdomina.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koopavonden van kleurrijke fair trade geschenken

Op woensdag 28 maart 2012 en dinsdag 3 april 2012 is er een koopavond van mooie en kwalitatief goede fair trade producten op de Vandijklaan 22 in Amstelhoek. Dit varieert van tassen, armbanden, boekensteunen, portefeuilles tot dekens. Al deze kleurrijke artikelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal waardoor er een uniek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: