Grillige 3-2 overwinning Atalante dames 1

Geplaatst op: 6 november 2016

Er was een soort van gespannen begin met te veel aarzelingen en te weinig attente initiatieven. Voordat het maar goed en wel in de smiezen kwam, was de set voorbij. Met wat aanpassingen in de opstelling begon het in set 2 ineens te lopen, wel fink geholpen door VHZ dat nu uit de flow was. In de regel spelen we vaak lange spannende rally's tegen elkaar, verderop in de wedstrijd waren die er wel.

Set 3 begon wederom met fikse achterstand. Ondanks de vrij nieuw in gebruik genomen libero wissel (noodgedwongen door de achilles blessure van Astrid) kan de pass in het algemeen beter en op 4-17 achter volgde een wissel op de verdeling die goed uitpakte. Tot maar liefst 13-21 werd teruggeknokt, met name Saskia maakte veel punten en serveerde steeds harder en scherper. Helaas net als vorige wedstrijd net te kort maar uitstekend terug gekomen: 21-25 verlies.

In set 4 begon het echt te lopen en de thuisploeg ging steeds vrijer ballen in een tot halverwege gelijk opgaande leuke strijd. Mooie ballen die van de grond werden getubed, mooie passes, verdeling en aanval, leuke lange rally's. En prima serveerwerk, Sas zette weer een lekkere reeks neer en het gat was geslagen: door naar de setwinst 25-15. De vierde vijfsetter (van de 5 wedstrijden) ging voort als set 4. Fijne combinaties, met bv lekkere rake klappen van Daan door het midden. Met 15-6 zetten de Atalante dames de wedstrijd op hun naam. Invallers Aletta en Brenda super bedankt voor het meedoen!

Wederom een grillige wedstrijd voor de Haaxman-Verbruggen ladies van 1 (7e) tegen hekkensluiter VHZ. De eerste set verloren de Vinkeveense dames met 10-25 en de tweede werd met 25-5 gewonnen. Zo gek was het nog niet geweest.  Er was een soort van gespannen begin met te veel aarzelingen en te weinig … Lees meer »