CSW boekt ruime zege

Geplaatst op: 6 november 2016

CSW speelde zaterdag op eigen veld tegen Nieuwland en boekte een ruime  overwinning van 5-1. Een uitslag die overigens nog hoger had kunnen uitvallen als CSW iets nauwkeuriger met de kansen was omgesprongen.

CSW begon voortvarend aan de wedstrijd en kreeg al snel de eerste kans. Sander Kunkeler zette de bal laag voor maar Dave Cornelissen kwam net iets tekort om de bal in het doel te glijden. CSW was de ploeg met het meeste balbezit maar wist nog niet de juiste opening te vinden in de defensie van Nieuwland. Overigens kwam CSW achterin nauwelijks in de problemen en het wachten was dan ook op de openingstreffer. Die verscheen na een half uur spelen op het bord. Berry Kramer kreeg de bal in de kluts mee en kon zomaar alleen op doel aflopen om vervolgens beheerst af te ronden. Daarna een prima actie van Mike Cornelissen die na een goede aanval de doelman omspeelde maar daarna het doel iets te hoog zocht. Nog voor rust breidde CSW de voorsprong uit. De doelman van Nieuwland ging aan de zijkant van het veld in de fout en de goed doorzettende Oscar Leune leverde een prima voorzet af die door Dave Cormelissen in het verlaten doel werd getikt.

De tweede helft een CSW dat veel kansen kreeg om de score uit te breiden maar dat vooralsnog naliet. CSW sneed een aantal malen prima door de verdediging van Nieuwland heen maar het beslissende tikje ontbrak. Het was nog even oppassen geblazen toen Nieuwland even buiten de zestien een vrije trap kreeg toegekend maar het schot belandde in de muur en de rebound werd door Jordy Wens knap onschadelijk gemaakt. Halverwege de tweede helft gooide CSW de wedstrijd definitief in het slot. Elroy Baas gaf de bal precies op maat op Sander Kunkeler. Die liep vervolgens alleen op doel af en rondde af met een magistraal stiftballetje. De 4-0 was wederom een assist van Elroy Baas die laag voorzette en ditmaal werd de bal prima inschoten door Mike Cornelissen. CSW bleef lekker doorgaan en een voorzet van Dave Cornelissen werd onhoudbaar ingekopt door Vincent van Hellemondt. Nieuwland mocht nog iets terugdoen na een slordigheidje van CSW achterin en bepaalde zo de eindstand op 5-1.

CSW speelde zaterdag op eigen veld tegen Nieuwland en boekte een ruime  overwinning van 5-1. Een uitslag die overigens nog hoger had kunnen uitvallen als CSW iets nauwkeuriger met de kansen was omgesprongen. CSW begon voortvarend aan de wedstrijd en kreeg al snel de eerste kans. Sander Kunkeler zette de … Lees meer »