001 - Homan Zonnepanelen

Snoeiboot Aalsmeer vaart uit op zaterdag 7 april


Geplaatst op: 21 maart 2012

De snoeiboot is inmiddels een begrip op de Aalsmeerse wateren.
Ook dit jaar en wel op de zaterdagen 7 april (zaterdag voor Pasen), 13 en 27 oktober 2012 ligt de boot weer op de vertrouwde locaties om eilandeigenaren op de Westeinderplassen de gelegenheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren.

De tijden en locaties:
09.00 uur - 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde
13.00 uur - 16.00 uur: Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug
Op deze tijden en deze locaties kunt u uw snoeihout dus aanbieden om gratis af te laten voeren. Alleen snoeihout van recreanten wordt aangenomen
Particuliere eilandeigenaren kunnen hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen snoeien en op zaterdag 7 april afvoeren naar de snoeiboot.
Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, dan is deze waarschijnlijk even aan het lossen, maar komt weer terug.

Voor meer informatie over de snoeiboot kunt u contact opnemen met de Gemeente Aalsmeer, afdeling Handhaving, vaarwegbeheer tel.nr. 0297 - 387 788

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snoeiboot Aalsmeer vaart uit op zaterdag 7 april

De snoeiboot is inmiddels een begrip op de Aalsmeerse wateren.Ook dit jaar en wel op de zaterdagen 7 april (zaterdag voor Pasen), 13 en 27 oktober 2012 ligt de boot weer op de vertrouwde locaties om eilandeigenaren op de Westeinderplassen de gelegenheid te geven hun snoeihout gratis en op een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: