001 -Brouwer Transport

Eindwerkstukken van examenleerlingen VLC gepresenteerd


Geplaatst op: 20 maart 2012

Vorige week presenteerden de leerlingen VWO6 hun examenopdracht, het zogenaamde profielwerkstuk. Vaak alleen maar in een aantal gevallen ook in tweetallen lieten ze zien waar ze de afgelopen maanden druk mee zijn geweest.
Afhankelijk van het gekozen afstudeerprofiel (economie en maatschappij, natuur en techniek, cultuur en maatschappij of natuur en gezondheid) hadden ze onderwerpen gfekozen waart ze feeling mee hebben.

41 onderwerpen in totaal
Zo waren er onderwerpen met titels als: Wanneer ligt Amersfoort aan zee? (Martijn de Jong), kindertaalverwerving (Kim v.d. Weijden), loanwords (Jelle Turkenburg), millenniumdoelen Tanzania (Nikki Blom) maar ook: struikelen, het staat of valt met balansherstel(Lennart Keizer en Michael Gering), de Vietnamoorlog (Anh Tran), en vele tientallen andere onderwerpen.
Roel Mouris en Stèfan van Velsen presenteerden hun tweetraps waterraket, imposant! En Jean de Leeuw presenteerde een licht vliegtuigje zonder elektrische aandrijving.

Ook H5 en M4
Ook HAVO 5 en MAVO 4 (sectorwerkstuk genoemd) gaan binnenkort hun eindwerkstukken presenteren, ook hier zullen prachtige onderwerpen de revue passeren.
Voordat de presentaties plaats kunnen vinden hebben docenten en leerlingen zich uitvoerig verdiept in het onderwerp en elkaar daarin beter gemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eindwerkstukken van examenleerlingen VLC gepresenteerd

Vorige week presenteerden de leerlingen VWO6 hun examenopdracht, het zogenaamde profielwerkstuk. Vaak alleen maar in een aantal gevallen ook in tweetallen lieten ze zien waar ze de afgelopen maanden druk mee zijn geweest.Afhankelijk van het gekozen afstudeerprofiel (economie en maatschappij, natuur en techniek, cultuur en maatschappij of natuur en gezondheid) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: