001 - Escaperoom aglemeen

HSV’69 B1 viert najaarskampioenschap


Geplaatst op: 19 maart 2012

Zaterdag 10 maart jl. vierde HSV'69 B1 het najaarskampioenschap op het sportcomplex in de Hoef. Na 11 competitie wedstrijden stond HSV bovenaan. Met 9 gewonnen, 2 gelijk gespeelde en 1 nipt verloren wedstrijd had de B1 genoeg aan 26 punten om de eerste plaats in bezit te nemen.
De nummer 2, NVC B3 uit Naarden, deed tot de laatste dag mee voor de titel maar eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met 24 punten. Door het kampioenschap is de B1 van HSV gepromoveerd, en speelt het nu in de voorjaarscompetitie in de 2e klasse.
Daar werd afgelopen zaterdag 10 maart de eerste overwinning behaald, de B1 versloeg Batavia'90 B1 met 3-1.
Na de gewonnen wedstrijd werd het team gehuldigd, en sprak zowel de sponsor Stam Sloopwerken als het bestuur het team even toe, waarna de gewonnen kampioensschaal feestelijk werd overhandigd. HSV'69 B1 wil de sponsor Stam Sloopwerken, en daarnaast iedereen die heeft bijgedragen aan deze knappe prestatie bedanken. Het team hoopt ook in het voorjaar weer een mooie prestatie neer te kunnen zetten, de eerste stap is in ieder geval al gezet! Wil je meer weten van het team, of de B1 volgen in de 2e klasse? Volg het team dan op: http://hsv69b1.ditismijnteam.nl/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HSV’69 B1 viert najaarskampioenschap

Zaterdag 10 maart jl. vierde HSV'69 B1 het najaarskampioenschap op het sportcomplex in de Hoef. Na 11 competitie wedstrijden stond HSV bovenaan. Met 9 gewonnen, 2 gelijk gespeelde en 1 nipt verloren wedstrijd had de B1 genoeg aan 26 punten om de eerste plaats in bezit te nemen. De nummer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: