001 - Homan Zonnepanelen

Workshop ‘lentestukje’ maken tijdens mantelzorgsalon


Geplaatst op: 19 maart 2012

Maandag 26 maart kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van Lidia de Jong van ‘Natuurrlijk! crea/decoshop!', een lentestukje maken. Dit keer gaan we een muurdecoratie van mos maken en versieren. De kosten voor deze workshop zijn € 3,00 per persoon. Ook deze salonmiddag wordt weer mogelijk gemaakt door de Round Table 169. Een groep betrokken ondernemers die binding heeft met De Ronde Venen.

Er is plaats voor 15 personen. U kunt zich aanmelden bij Stichting De Baat, tel 0297 - 230280 of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl. Uiteraard wordt er voor koffie/thee en wat lekkers gezorgd.

Bent u mantelzorger en woont u in de Ronde Venen? Dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgsalon op maandag 26 maart van 13.30 tot 15.30 uur in De Buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsgroep voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Smit, coördinator Steunpunt Mantelzorg, tel. 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop ‘lentestukje’ maken tijdens mantelzorgsalon

Maandag 26 maart kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van Lidia de Jong van ‘Natuurrlijk! crea/decoshop!', een lentestukje maken. Dit keer gaan we een muurdecoratie van mos maken en versieren. De kosten voor deze workshop zijn € 3,00 per persoon. Ook deze salonmiddag wordt weer mogelijk gemaakt door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: