BlomBlom Mijdrecht

'FakuraFest' in N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 19 maart 2012

24 maart is er weer Fakurafest in N201 met een betere line-up dan ooit te voren!

Fakurafest wordt voor de tweede keer georganiseerd door N201 en de Aalsmeerse ontwerper Mike Jungeling. Bij de eerste editie werd het werk van Mike voor de eerste keer aan het publiek gepresenteerd en was een goed bezocht, succesvol evenement. Daarom wordt het dit jaar volgens hetzelfde concept opnieuw georganiseerd, maar dit jaar is het nog nét even iets groter aangepakt!

Ook deze keer zal het werk van Mike te zien zijn. Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd op de Japanse folklore en legendes die ook wel bekend staan als Yokai. Zijn fascinatie voor aparte monsters en gekke verhalen gecombineerd met artwork zoals Ukiyo-e die deze op een aparte manier verbeeldt waren de basis voor zijn ontwerpstijl. Voor meer van zijn werk kun je ook kijken op Fakura.com.

Er komen vier keihard beukende bands spelen: The Charm The Fury, Wolfhunters, Secret Handshake Club en Aliases.

De Amsterdamse metalcore band The Charm The Fury heeft sinds de oprichting in september 2010 een flinke naam voor zichzelf opgebouwd. Ze staan bekend om hun duizelingwekkende composities waarin harmonieuze en chaotische stukken worden gecompleteerd met de screams van front vrouw Caroline. Met een EP die uitkomt op 24 april belooft het een geweldig optreden te worden.
Wolfhunters zijn sinds februari 2011 flink bezig geweest om aan de weg te timmeren, en zeker niet zonder resultaat. Inmiddels zijn Wolfhunters een begrip in de regio en staan ze bekend om hun energieke optredens en hun muzikale mix van punk, stoner en progressive rock. Ongeveer drie maanden na de oprichting hebben ze direct de popprijs Amstelland en Meerlanden in de P60 binnen gehaald, waarna ze Battle of the Bands in Sassenheim hebben gewonnen. Via het Emergenza festival kregen ze een optreden in Frankfurt, Duitsland aangeboden.

De Secret Handshake Club is een band die door vele zalen en mensen verschillende genres is gelabelt. Namen zoals chaoscore en progressive post-hardcore zijn vele malen voorbij gekomen, maar wat je het ook wil noemen, het is een energieke, afwisselende band met vele elementen uit verschillende genres.

De headliner van de avond is de Engelse band Aliases, die de grenzen van het metal genre opnieuw definiëren door experimenteren en de muziek en vocalen laten groeien buiten de normale grenzen van het genre. Ze hebben op het Euroblast festival in Keulen gestaan, waarna platenlabel Basick Records dusdanig onder de indruk was van de mix van goede muzikanten en complexe muziek dat ze Aliases hebben getekend. Ze hebben in augustus 2011 hun eerste CD genaamd Safer Than Reality uitgebracht.

Tussen de bands door zal techno-DJ Void Pointer de stilte tegengaan, en erna kun je nog lekker even doorfeesten tot diep in de nacht op muziek van DJ's Keen, .50Cal en MadMikey. Keen zal na de bands een set met visuals en elektronisch geweld verzorgen, waarna .50Cal en MadMikey het feest zullen afsluiten met kneiterharde dubstep.

Zoals je ziet wordt Fakurafest ook dit keer weer een legendarisch feest, dus zorg dat je er bij bent!

Fakurafest begint om 20.00 en duurt tot 04.00

Entree: 10,-

N201, Zwarteweg 90, Aalsmeer.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'FakuraFest' in N201 Aalsmeer

24 maart is er weer Fakurafest in N201 met een betere line-up dan ooit te voren! Fakurafest wordt voor de tweede keer georganiseerd door N201 en de Aalsmeerse ontwerper Mike Jungeling. Bij de eerste editie werd het werk van Mike voor de eerste keer aan het publiek gepresenteerd en was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: