02 - Senior  sportief actief 2e week

Scoutingvereniging Jan van Speyk in actie voor NL Doet


Geplaatst op: 19 maart 2012

Net als vorig jaar heeft Scouting Jan van Speyk zich weer ingeschreven om een aantal klussen te laten doen door andere vrijwilligers. Die klussen, waar de vrijwillige leiding eigenlijk nooit aan toe komt.
Jammer genoeg vielen we dit jaar buiten het aanbod van buitenaf, maar door een mailing naar de ouders kregen we toch hulp.
Naast vier ouders en twee jeugdleden zijn ook 9 kaderleden actief geweest op de niet zo heel zonnige, maar droge zaterdag.
Om 10.00 uur waren de meeste klussers present en gingen we aan het werk met kwasten, schuurmachines, hamers, zagen en sop. Tijdens de koffie was er amper tijd om rustig bij te komen, want men wilde verder. Tot aan de lunch is er doorgebuffeld. De kampvuurkuil kreeg een nieuw gelegde tegelvloer, de dakgoten werden geschuurd en in de grondverf gezet, net als de ramen aan de voorkant van de boerderij, er werd een hek bij de slootkant geplaatst en ons naambord(je) kreeg een nieuwe plek i.p.v. aan de boom gesjord en achter de boerderij werd fanatiek gesnoeid en het toilethok werd geschilderd.
Na de lunch gingen we nog een paar uurtjes door en het was eigenlijk veel te snel tijd om te stoppen. Opruimen en nog een afsluitend bakje koffie of thee en een groepsfoto.
Enne...nog kon Gerard niet ophouden, die ging na de koffie gewoon verder met snoeien en zagen!!!
Alle vrijwilligers, heel hartelijk bedankt namens Scouting Jan van Speyk.
En het Oranjefonds voor de sponsoring van verf, kwasten, schuurmiddelen en de lunch.
Bedankt Piet, Gerard, Hans, Jeroen, Rianne, Lynn, Gerrit, Ingrid, Larissa, Patrick, Patrick, Cindy, Jantine, Marcella en Resi.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scoutingvereniging Jan van Speyk in actie voor NL Doet

Net als vorig jaar heeft Scouting Jan van Speyk zich weer ingeschreven om een aantal klussen te laten doen door andere vrijwilligers. Die klussen, waar de vrijwillige leiding eigenlijk nooit aan toe komt.Jammer genoeg vielen we dit jaar buiten het aanbod van buitenaf, maar door een mailing naar de ouders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: