Hertha O10-1 verliest in laatste minuut van CJVV O10-1

Geplaatst op: 20 november 2016

Zaterdag 19 november stond voor het door Linders Consultancy B.V. gesponsorde team de uitwedstrijd op het programma tegen de jongens van CJVV O10-1 in Amersfoort. Na een sterke eerste 15 minuten waarin de voorsprong werd gepakt was het CJVV die uiteindelijk in de laatste minuut toch de winnende goal wist te maken en Hertha verslagen achter liet op het veld.

Ondanks dat de wedstrijd 30 minuten te laat begint weet Hertha direct druk te zetten. Vooral Quin is scherp. In de 2e minuut krijgt hij de bal aangespeeld door Kick en mist zijn schot nog het doel. 3 minuten later is het echter wel raak. Quin krijgt de bal via Loek en staat rechts voor de goal.  Hij schiet strak diagonaal in de linker kruising. Een fantastische goal en ook een terechte voorsprong voor de Herthanen. En Hertha gaat door. Mats mist de bal net bij een corner van Thiago en een actie van Thiago op links beland even later in de handen van de keeper. CJVV heeft de eerste 14 minuten nog geen kans gehad maar komt wel steeds beter in het spel. Door sterk verdedigingen van Julian en een blok van Raslen voorkomt dat de mannen uit Amersfoort weten te scoren. In de 15 minuut krijgt CJVV een vrij trap op een gevaarlijk plek. Keeper Mike zorgt dat de muur op de juiste plek wordt gezet. De vrije trap mist doel en gaat ruim over. Mats, die verdedigend een uitstekende wedstrijd speelde voorkomt een paar keer dat CJVV weet te scoren. Helaas komt CJVV in de 21 minuut toch op gelijke hoogte. Door slordigheid in de verdediging staat het ineens 1-1.

De 2e helft zit CJVV beter in de wedstrijd. Hertha oogt wat vermoeid en is minder scherp. Ondanks dat zijn er wel grote kansen om te scoren. Kick sprint vanaf eigen helft alleen naar de keeper. De bal stuitert echter te ver van de voet waardoor de keeper de bal kan pakken. Ook CJVV heeft een paar grote kansen. Zo staat in de 11 minuut Julian op de juiste plek om een goal te voorkomen. Ook Mats red vlak voor de goal door op tijd de bal over de zijlijn te spelen. Bram speelt in de 16 minuut de bal over links naar voren. Via Kick komt de bal bij Thiago die de goal net mist. In de 24e minuut is het dan toch CJVV die aan het langste eind trekt. Vanuit een corner schieten ze de 2-1 binnen. Direct erna fluit de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd. Hertha blijft beduusd achter en heeft onnodig verloren.

Volgende week, op 26 november, speelt Hertha O10-1 om 12.00 thuis tegen de koplopers uit ‘s Graveland.

Zaterdag 19 november stond voor het door Linders Consultancy B.V. gesponsorde team de uitwedstrijd op het programma tegen de jongens van CJVV O10-1 in Amersfoort. Na een sterke eerste 15 minuten waarin de voorsprong werd gepakt was het CJVV die uiteindelijk in de laatste minuut toch de winnende goal wist … Lees meer »