Atlantis 2 moeilijk op gang maar uiteindelijk winst

Geplaatst op: 21 november 2016

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Luno 3 uit Linschoten.

Atlantis begon de eerste 15 minuten erg matig, waardoor ze al snel met 4-1 achter stonden. Echter was dit niet de enige keer dat Atlantis tegen een achterstand opkeek. Gedurende de gehele eerste helft lukte het Atlantis niet om aansluiting te vinden. Door veel persoonlijke fouten was de ruststand uiteindelijk 4-7.

In de rust kregen de spelers van Atlantis 2 tips om de achterstand om te buigen naar een overwinning. Door een scherpe start in de tweede helft wist Atlantis snel het tij te keren en stond het uiteindelijk 7-7. Toen was het aan Atlantis om dit goede gevoel vast te houden en door te pakken naar een overwinning. Echter gaf Luno niet op en was het een nek aan nek race. Wie zou er met de overwinning naar huis gaan.. Door een doorloopbal van Melissa wist Atlantis uiteindelijk een voorsprong te pakken, 10-9. Waarop nog een afstandsschot van Timo en Koen volgde. De eindstand werd bepaald op 12-11.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Luno 3 uit Linschoten. Atlantis begon de eerste 15 minuten erg matig, waardoor ze al snel met 4-1 achter stonden. Echter was dit niet de enige keer dat Atlantis tegen een achterstand opkeek. Gedurende de gehele eerste helft lukte … Lees meer »