02 - Senior  sportief actief 2e week

Atalante H4 met glans kampioen


Geplaatst op: 19 maart 2012

Op vrijdagavond 16 maart mochten de mannen van Atalante H4 in de Boei hun opwachting gaan maken voor de kampioenswedstrijd. Een mooiere apotheose was niet denkbaar, want de strijd was tegen de nummer twee van dit seizoen Smashing Velsen. Uit was al met 3-1 gewonnen van dit team in een spannende gelijkwaardige wedstrijd.
Door afwezigheid van twee basisspelers had het Atalante Electroworld Bunschoten team versterking gekregen van de jeugdspelers Yorick van Schie, Brent Schreurs en Regi Pothuizen. Deze jeugdige heren hadden ons dit seizoen al vaker versterkt en kregen ook de kans om zich wederom te bewijzen in deze belangrijke wedstrijd.
Vanaf het eerste fluitsignaal stond Atalante scherp en attent te spelen. Smashing werd vanaf het begin af aan sterk onder druk gezet om ze niet in hun eigen spel te laten komen. Deze tactische opzet slaagde ruimschoots en Atalante overklaste de tegenstander volledig. Alleen in de tweede set kon Smashing nog enigszins meekomen en was een time-out aan Vinkeveense kant wenselijk. Met de setstanden 25-12, 25-17, 25-10 en 25-15 werd de klus met 4-0 geklaard, en konden de bloemen in ontvangst worden genomen. Het Atalante heren 4 team, gesponsord door Electroworld Bunschoten Abcoude, heeft nog twee wedstrijden voor de boeg, die men uiteraard ook graag met 4-0 wil winnen om dit kampioenschap nog meer glans te willen geven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante H4 met glans kampioen

Op vrijdagavond 16 maart mochten de mannen van Atalante H4 in de Boei hun opwachting gaan maken voor de kampioenswedstrijd. Een mooiere apotheose was niet denkbaar, want de strijd was tegen de nummer twee van dit seizoen Smashing Velsen. Uit was al met 3-1 gewonnen van dit team in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: