Hertha JO10-1  overklast Olympia ’25

Hertha JO10-1 overklast Olympia ’25

Geplaatst op: 4 december 2016

Direct na het fluitsignaal van de scheidsrechter gaat Hertha in de aanval. Kick en Bram dollen hun tegenstander middels een dubbele “een–twee” waarna Thiago de voorzet van Bram eenvoudig weet af te ronden. Binnen 1 minuut staat het al 0-1. 3 minuten laten krijgt Hertha een corner. De bal kom voor de voeten van Mats die de 0-2 binnen schiet. Hertha heeft er zin in gaat probeert door te zetten. Julian, legt de bal dood op zijn borst en speelt de bal naar Raslen. Die haalt uit, maar deze keer heeft de keeper de bal vast. Loek trekt op links naar binnen en schiet met rechts. Deze bal beland voor de voeten van Thiago die zijn 2e van de dag binnen schiet. Na 1 kwartier spelen is het Kick die vanaf afstand de keeper door de benen schiet en de 0-4 scoort. Het gaat snel. Olympia probeert het wel maar weet niet van eigen helft af te komen. Keeper Mike heeft de bal al die tijd nog niet aangeraakt. In de 17 minuut is het Julian die de bal vol op de wreef neemt. Via buitenkant paal gaat deze bal over de achterlijn. De 0-5 valt na een corner de door Thiago wordt genomen. Mats die goed komt inlopen scoort in de korte hoek. Vlak voor rust is het Bram die de 0-6 maakt. Mats komt op over rechts en speelt de bal naar Bram die scoort

Rust.

De tweede helft geeft eenzelfde beeld als de eerste. Hertha creëert kans naar kans en Olympia komt niet aan voetballen toe. In de 7e minuut is het Braam die vanaf afstand de 0-7 maakt. In de volgende aanval is het direct weer raak. Kick heeft de bal onderschept en speelt naar Bram die over de grond de 7e goal van Hertha maakt. De volgende goal lijkt op de 0-7. Wederom Kick heeft de bal, maar deze keer is het Raslen die de bal krijgt en scoort.

In de 10e  minuut is het Thiago die zijn 3e van de dag maakt. Vanaf een meter of 10 schiet hij de 0-9 binnen. Na 14 minuten in de 2e helft beseft Mike dat hij ook nog mee doet. Ook hij krijgt de bal ook en keer. 5 minuten voor tijd is het Quin die alleen op de keeper afloopt. Zijn schot beland op de paal maar stuitert terug tegen de rug van de keeper waardoor de 0-10 op het bord verschijnt. Quin heeft de smaak te pakken en passeert kort erna nogmaals de keeper met een zacht rolletje. Het slotakkoord van deze dag is voor Mats. Hij loopt vanaf eigen helft op over rechts en haalt vanaf 20 meter uit. Vol in de kruising maakt hij de 0-12.

Al met al een eenvoudige overwinning voor de mannen uit Vinkeveen. Als de kansen beter uitgespeeld zouden worden had de score nog een stuk hoger kunnen uitvallen. Voldoende om de komende weken weer aan werken op de training.

Volgende week, op 10 december, speelt Hertha O10-1 om 10.15 uur een oefenwedstrijd thuis tegen SDO JO10-1.

Zaterdag 3 december trad Hertha aan, in Hilversum, tegen Olympia ‘ 25. Via een 0-6 ruststand liep Hertha uit naar een 0-12 overwinning. Met 3 goals had Thiago Sedney een belangrijk aandeel en deze monster overwinning.  Direct na het fluitsignaal van de scheidsrechter gaat Hertha in de aanval. Kick en … Lees meer »