Argon JO9-1 kampioen

Geplaatst op: 5 december 2016

Afgelopen zaterdagochtend speelde het hoogste team van jongens onder 9 jaar (F1) van Argon hun kampioenswedstrijd. Ze moesten er vroeg voor uit de veren, aangezien de aftrap al om half negen in de ochtend was bij tegenstander SDO uit Bussum. Gelukkig was iedereen goed uitgeslapen voor deze belangrijke wedstrijd. Er mocht niet verloren worden, anders kon concurrent Laren, die op gelijke hoogte in de ranglijst stond, er met de titel vandoor gaan.

Daarnaast wisten de jongens dat tegenstander SDO niet zo maar te verslaan was en dus stonden ze extra scherp op het veld. In de eerste helft wisten de jonge Argonauten niet het net van de tegenstander te vinden. Gelukkig zorgde de eigen verdediging er ook voor dat SDO niet wist te scoren. Mede dankzij een aantal mooie reddingen van keeper Senne konden de Argonauten met een  0-0 stand de rust in gaan. In de tweede helft wist Dyani met een fraaie intikker de ban te breken, 0-1 voor Argon. Cas wist daar snel 0-2 van te maken. SDO kwam daarna dankzij een doelpunt toch nog even terug in de wedstrijd, maar Cas maakte daarna met zijn tweede goal van de dag aan alle spanningen een eind. Na het laatste fluitsignaal en een uitslag van 1-3 kon het feest losbarsten.

Omdat concurrent Laren ook van hun tegenstander wist te winnen, waren er twee kampioenen in de poule. Het onderlinge duel tussen Laren en Argon eerder dit seizoen wist Argon te winnen. Ze mogen zich dus terecht kampioen noemen!

Afgelopen zaterdagochtend speelde het hoogste team van jongens onder 9 jaar (F1) van Argon hun kampioenswedstrijd. Ze moesten er vroeg voor uit de veren, aangezien de aftrap al om half negen in de ochtend was bij tegenstander SDO uit Bussum. Gelukkig was iedereen goed uitgeslapen voor deze belangrijke wedstrijd. Er … Lees meer »