Atlantis 1 schiet net tekort in goede wedstrijd

Geplaatst op: 5 december 2016

Dit was aan het begin van de wedstrijd goed te zien, zowel bij Atlantis als bij KIOS was er moeite met echt makkelijk scoren doordat er druk gezet werd op de juiste plekken. Ondanks veel lange en goede aanvallen aan de kant van Atlantis was het toch KIOS die langzaam uit wist te lopen. De doelpunten vielen moeizaam aan de kant van Atlantis in de eerste helft, waardoor de rust werd opgezocht met een flinke voorsprong voor KIOS.

In de rust werden de goede punten benadrukt en wat verbeterpunten aangestipt, waardoor de 2e helft weer met frisse moed werd gestart. De start van de 2e helft was nog voor KIOS, maar daarna begon Atlantis aan een inhaalrace. Waar Atlantis zichzelf in de 1e helft niet beloonde voor de goede aanvallen gebeurde dit nu wel. Het gat werd steeds kleiner en met nog een paar minuten te spelen was het nog slechts 2 punten. Helaas wist KIOS dit gat te behouden en zelfs weer met 1 punt uit te breiden vlak voor het eindsignaal. De eindstand was 13-16.

Ondanks de eindstand kan er teruggekeken worden op een goede wedstrijd waarin Atlantis tot het einde door is blijven vechten en is blijven zoeken naar de juiste kansen. Dat geeft goede hoop voor de wedstrijd van volgende week, uit in Kockengen bij ESDO om 18.35. We hopen jullie dan weer langs de kant te zien.

Afgelopen zaterdag moest de door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 formatie aantreden tegen het altijd lastige KIOS uit Nieuw-Vennep, wat in de top meedraait om het kampioenschap. De ploeg was voor Atlantis een bekende tegenstander, waar de afgelopen seizoenen veel tegen gespeeld was. Dit was aan het begin van de wedstrijd … Lees meer »